Midsommarplaner

Vardag, Personligt

Här kommer bilder från förra årets midsommarafton! Den spenderades i Kungsbacka och jag hade en riktigt lyckad kväll. Började med förmingel och middag för att senare slås ihop med grannhusets fest och bli ett riktigt brakkalas. Dagen efter var tanken att vi skulle till Smögen, men av okänd anledning så bar det av mot Marstrand istället. Och det är jag glad över! Hade verkligen en kanonkväll, vilket jag säkert skulle haft på Smögen med, men i och med att vi drog till Marstrand så träffade jag en utav mina idag absolut bästa vänner: @ALICESTENLOF! Och i år så ska jag inte bara få dansa på Societetshuset med henne utan spendera hela min midsommar med henne och ett annan stort härligt gäng. Så pepp!

I år är planerna att vi kör Mollösund på midsommarafton. Det verkar som de flesta åker upp på torsdag, men jag och Elin kommer åka hemifrån tidigt på fredag. Väl där så är planerna att jag ska äta en stoooor midsommarlunch tillsammans med bla Lovisa, innan vi beger oss mot huset där festen kommer hållas. Där blir det fix och antagligen lite fotografering, innan både lekar och middag drar igång. Sedan kommer förmodligen resten av kvällen fixa sig själv! Har alltid kul med dessa människor så är säker på att jag även kommer ha det på fredag.

På lördagen så vet jag inte riktigt hur upplägget ser ut, men Marstrand ska vi iallafall till. Den som inte befinner sig på Marstrand eller Smögen på midsommardagen missar någonting, det kan man luuuugnt säga.

För övrigt så har jag fått SÅ många frågor om vart shortsdressen jag hade på mig förra året är ifrån. Och tyvärr har mitt svar varit en stor besvikelse då jag köpte den i en pytteliten butik i Byron Bay, Australien, förra vintern. MEN!!! Häromdagen när jag klickade runt på lite hemsidor så hittade jag den. Hur sjukt? Det är verkligen en exakt likadan som min, och nu är den dessutom på REA! Vet dock inte om man kommer kunna få hem den innan midsommar, kanske ifall man beställer med expressleverans? Ni hittar den iallafall HÄR! (länken är en adlink)

Nåväl, vad har ni för planer inför midsommar? Kommer jag träffa någon utav er på Marsstrand?

Gillar

Kommentarer

Josefin B,
Så fina bilder!
www.devote.se/joseefiinb
Embla
Embla,
Det roliga är att vi pratade om att åka till Marstrand på lördagen, haha vilket sammanträffande!
nouw.com/embla
agnesvera
agnesvera,
Så spännande
nouw.com/agnesvera
sottochsalt
sottochsalt,
Gud vad mysigt!
nouw.com/sottochsalt

Instagram