Midsommarfirande X Nelly

Vardag

Hola gänget! Eftersom att jag flög till Palma igår så blev det inget midsommarfirande för min del, lite tråkigt på ett vis för jag ÄLSKAR midsommar. Att få vara ibland sina vänner, äta gott, sjunga, dansa och skåla med blommor i håret... Förmodligen bland det finaste vi har i det här landet! Men som tur var så var jag ju på Midsommarfirande med Nelly.com tre dagar innan riktiga midsommar och det var SÅ kul! Alltså, på riktigt en utav dom bästa sommarkvällarna jag haft. Vi var ute på Svartsjö Slott och åt buffé, sjöng snapsvisor och blev bortskämda med live-framträdanden. Sedan dansade vi hela kvällen tills solen gick ner och sen så åkte vi partybuss in till stan igen. TACK Nelly och alla närvarande för en underbar kväll!

Alla bilder ovanför är rakt av snodda från Mollys blogg. Hur jäkla härliga bilder? Jag var ju lat i vanlig ordning och tog inte med min stora kamera, men även om jag hade gjort så hade inte mina bilder ens blivit i närheten av så fina. Bästa Mollsan!

Och häääär har ni mitt bidrag, haha! Bilder tagna med min Iphone liksom. Som sagt, hoppas ni hade en fantastisk midsommarafton igår och för er som tänkt fortsätta firandet idag så hoppas jag ni får det miiiinst lika kul idag igen! Och juste, om någon skulle undra om klänningen jag hade på mig så hittar ni den HÄR! Älskar den blå färgen och volangerna och dessutom så är den sååå fin i ryggen!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

cococompany
cococompany,
gabriellamadeleine
gabriellamadeleine,
Ser underbart ut 😍😍
nouw.com/gabriellamadeleine
bolander
bolander,
Grymma sommarbilder! Skönt att du fick lite firande iallafall💕
nouw.com/bolander
HannaLienhart
HannaLienhart,
Så fina bilder !
nouw.com/hannalienhart
Erika,
elinlundstrm
elinlundstrm,
vilken storlek tog du i den blåa klänningen? 😊
nouw.com/elinlundstrm

Instagram