Måndag / Outfit & rabattkod

Vardag, Outfit

Inlägget innehåller annonslänkar och ett samarbete med Nelly.com

Jeansjacka HÄR / T-shirt HÄR / Shorts tyvärr slutsålda men liknande HÄR / Solglasögon HÄR

Min outfit idag, helt sprillans nytt allting och jag älskare. Inget hemlighet att jag är svag för matchande set, vet inte hur många gånger jag nämnt det. Och detta passade perfekt en sommardag som denna. Jackan är som sagt också ny och jag tycker verkligen att modellen är helt perfekt, älskar att det är en rak krage och så är den lagom lång, med "silverskvätt" som detaljer på sidan.

Och nu till det bästa av allting: Hela outfiten kommer från Nelly.com och med koden "MOA25" så får ni 25% rabatt på ett helt köp! Erbjudandet gäller till på torsdag klockan 12.00 och funkar på allting förutom utvalda märken (så gäller tex inte solglasögonen från Céline). Länk till alla plagg ni kan shoppa med rabattkoden har ni HÄR!

Heeello babes! Vilken helg alltså... Viiiilken helg! Jag har haft så roligt och ni ska få veta allting i ett "Min helg i bilder"-inlägg snart. Men först så bjuder jag på dessa bilder från imorse. Vaknade upp mer eller mindre som ett vrak, efter alldeles för få timmars sömn den här helgen. Men genast blev jag piggare av mingel och frukost på JOS tillsammans med Anastasia och Lollo B<3

Gillar

Kommentarer

EmmaDitlevsen
EmmaDitlevsen,
skønt outfit!
nouw.com/emmaditlevsen
linneahornback
linneahornback,
Du har alltid så fina outfits 😍
nouw.com/linneahornback
filippaml
filippaml,
Carolinejohansson_
Carolinejohansson_,
Det är verkligen snyggt med sett och den frukosten ser inte dålig ut! 😊
nouw.com/carolinejohansson_
Faronsson
Faronsson,
Wow! så snygg!
nouw.com/faronsson

Instagram