Måndag - Tillbaka till STHLM

Vardag, Outfit

Inlägget innehåller annonslänkar.

Kappa HÄR / Tröja HÄR / Väska HÄR / Byxor HÄR (mycket man ser av dom!!! Haha, men jag älskar dom så länkar ändå)

Idag var jag uppe med tuppen och körde ett yogapass på Hagabadet innan jag unnade mig lite egen tid inne på deras spaavdelning. Lämnade min mobil i omklädningsrummet så har inte ens någon bild därifrån, och dååå vet man att då är det f*n lugn och ro på riktigt som gäller. Någon timme sedan så sprang jag vidare till Sanna för att fixa mina naglar. Julröda fick dom bli, det fattar man ju nu när det är december och allt. Och alltså röda naglar ändå... det är något med det, tror faktiskt att det toppar alla nagelfärger? Så klassiskt och snyggt.

Efter nagelbesöket så mötte jag upp min lilla mamma och åt sopplunch på JOS. Ärtsoppa var veckan soppa och blä kanske ni tänker men då får ni tänka om för den var SÅÅÅ god! Alltså helt extremt god haha. Spicy ärtsoppa, låter kanske inte som någon höjdare men hej HALLÅ vad mätt och belåten jag blev. Den serverades dessutom med bröd och hummus vid sidan och det älskar man ju. Efter lunchen så kramade jag mammsen hejdå för att hinna med mitt tåg tillbaka till Stockholm som jag sitter på nu. Saknar henne redan men ska tillbaka till Alingsås redan på fredag tänkte jag så vi ses som tur är väldigt snart.

Förövrigt så är jag trött som bara den idag eftersom att det inte blev mycket sömn inatt men jag försöker att hålla mig sysselsatt så att jag inte somnar här på tåget. Vill gärna gå och lägga mig i god tid ikväll nämligen eftersom att jag ska upp tidigt imorgon också. Vi får se hur det går med det... Hoppas ni får en fin måndag gänget, puss och kram!

Gillar

Kommentarer

filippaml
filippaml,
SÅ snygg outfit!!
nouw.com/filippaml

Liknande inlägg

    Instagram