Lunch på The Butcher's Daughter

Outfit, LOS ANGELES

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Linne HÄR / Kofta HÄR / Jenas HÄR / Sneakers HÄR

Från en regning dag i Los Angeles när vi bestämde oss för att åka till Santa Monica. Kanske inte vad som är optimalt att göra när det är dåligt väder egentligen haha, men vi ville äta på The Butcher's Daughter och då spelar det ju faktiskt ingen roll om det regnar eller om solen skiner, maten smakar lika bra liksom.

Det är ett väldigt poppis ställe så det var sjukt mycket folk när vi kom, så vi fick skriva upp oss på väntelistan och så knäppte vi outfit-bilderna ovan och drack en islatte på stället bredvid så länge.

När vi väl fick bordet så beställde vi in två pizzor att dela på och DOM VAR SÅ GODA! Eller iallafall den ena, den som ni ser på bilden ovan med grönkål och grejer - syyykt god! Till huvudrätt så tog jag en Pad Thai och en grön juice. Man fick inte fota inne på restauranger så det är därför jag inte har några fler bilder. Men är ni sugna på en hälsosam men ändå inte tråkig lunch så är det här stället för er, hela menyn är vegetarisk också så extra bra för er som är vegetarianer.

Gillar

Kommentarer

FridaochTove
FridaochTove,
SÅ fina bilder, och så sjukt snygga outfits du har hela tiden!
nouw.com/fridaochtove
simoneeriksson
simoneeriksson,
Såå himla fin!<33
nouw.com/simoneeriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg

Liknande inlägg