Lunch på Milles med Andrea

Vardag, Mat & Recept

Lånade dessa två bilder ifrån Andreas blogg, jag behöver verkligen införskaffa mig ett vidvinkelobjektiv...

Andreas burgare som såg gudomlig ut.

Och min tonfisktartar som ser hur tråkig ut som helst på bilden haha? Jättedålig bild verkligen, men den var såååå god. Hade tryckt i mig en stor frukost bara någon timme innan så var inte alls hungrig, därför beställde jag bara något litet.

Andrea som var hur jävla snygg som helst i vanlig ordning, hon har verkligen det där naturliga "glowet" som alla vill ha. Avis.

Jag är sååå glad att jag 1. Hann träffa Andrea innan jag lämnade Stockholm i torsdags och 2. Fick prova på restaurangen "Milles" som jag hört så mycket gott om. Båda två var riktiga höjdare.

Tror jag nästan kan räkna på en hand hur många gånger jag träffat Andrea men ändå känns det alltid så naturligt när vi ses. Vi hade hundra saker att prata om och en snabb lunch blev tre timmar lång. Glömmer ofta att Andrea är två år yngre än mig för hon känns så mogen och vettig, ser upp till henne på många vis och förstår verkligen varför hon har lyckats så bra inom sin bransch (sociala medier). Rolig är hon också. En jävligt bra tjej med andra ord.

Gillar

Kommentarer

sottochsalt
sottochsalt,
Den sista bilden blev så fin, vad har du för inställning då? 😊
nouw.com/sottochsalt
emelienygren
emelienygren,
Så jädra fint!!
nouw.com/emelienygren
tildanordgren
tildanordgren,
Åh vad mysigt!
nouw.com/tildanordgren
hannagothberg
hannagothberg,
agnesvera
agnesvera,
ISA,
Mysigt och gott. och himla fina ord om henne då <3
www.isabyl.se
Amanda,
Ni är så fina båda två!!
amandalarsson.nu
nellaaggeskog
nellaaggeskog,
Ni två är sån himla bra kombo!!
nouw.com/nellaaggeskog
Ida
,
Måste bara kommentera att jag tycker att du verkar vara en sån himla varm och underbar person!! Det är inte sällan du skriver här på bloggen och verkligen höjer personer i din närhet och skriver hur mycket du uppskattar dom och trots att jag inte känner någon av er blir jag så himla glad av att se det på något sätt för det är verkligen så himla fint och underskattat att vara så som du!! Brukar inte kommentera på bloggar såhär men kände att jag ville att du skulle ha cred för det. Tack för en bra blogg<3
moamattsson
moamattsson ,
Tack så himla mycket! Tycker verkligen att det är viktigt att lyfta personer i sin närhet. Blev jätteglad av din kommentar! Tack själv fina du
nouw.com/moamattsson

Instagram