Lunch på L'Opera + St. Tropez Outfit

Outfit, Franska Rivieran 2017

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Alltså viiilken underbar dag vi har haft idag! Startade dagen med ett träningpass och runt 10.00-tiden så tog vi en taxi till Saint Tropez. Där strosade vi runt på mysiga gator omringade av små, söta hus i pastellfärger. St. Tropez är verkligen så GULLIGT.

Det var dock väldigt folktomt nu, på både gott och ont, så det var inte direkt samma feeling som på somrarna. Men jag skulle absolut rekommendera er att åka dit om ni är i Cannes, på sommaren går det en färja som tar typ 30/45 min men idag fick vi ta taxi. Det tog ca en och en halv timme, men det var absolut värt det!

Vi åt lunch på L'Opera, en jättefin restaurang som ligger i början av hamnen. Vi alla tog dagens rätt som bestod av tre stycken olika fisksorter serverat med ca det godaste jag ätit någonsin som jag dock iiinte kommer ihåg vad det hette... Men det var typ friterat och så var det ris och parmesan inuti, kanske inte låter supergott men tro mig: Det var det! Något annat som var väldigt härligt med stället var att dom körde livemusik och så var personalen väldigt trevlig, rekommenderar!

Klänning HÄR / Örhängen HÄR

Och jag bar världens drömmigaste klänning. Ärligt talat, man kan inte vara så fin som den är? Perfekta sommarklänningen, perfekt färg, så fint mönster och så tunn och skön. Långklänningar är verkligen the shit, denna hade ju dessutom passat så bra in på bröllop eller liknande tillställning - visst? Synd att man inte är bjuden på något sådant i sommar hehehe... Men jag älskar den iallafall!

Gillar

Kommentarer

AmandaWibergs
AmandaWibergs,
Fullkomligt ÄLSKAR klänningen!
nouw.com/amandawibergs
linneahornback
linneahornback,
Men åh så snygg!😍
nouw.com/linneahornback
landebacks
landebacks,
WOW, så vacker!
nouw.com/landebacks
linneacasandra
linneacasandra,
underbart fin bild på dig!
nouw.com/linneacasandra
louisebennhult
louisebennhult,
Såå fina bilder på dig!
nouw.com/louisebennhult
minframtid
minframtid,
Klänningen är fantastiskt vacker! Och jag känner igen namnet på restaurangen. Jag åt på en restaurang L'opera i Paris när jag var där. Kanske är samma kedja? Kram
nouw.com/minframtid
Faronsson
Faronsson,
ellicalundgren
ellicalundgren,
hur vacker är inte du kvinna!!!!
nouw.com/ellicalundgren
elinbergholm
elinbergholm,
jessicalily
jessicalily,

Instagram