Livets dag på Barcelo Illetas Albatros

Palma Sommaren 2017

ÅÅÅÅH ÅH VIIIILKEN HÄRLIG DAG! Och inte vilken dag som helst, idag fyller min fantastiska, underbara, älskade pappa år! Så det första vi gjorde imorse var att ta taxi till Illetas och mamma och pappas hotell (där jag bodde förra veckan), Barcelo Illetas Albatroz, och åt frukost där tillsammans med dom innan en heldag vid poolen väntade. Eller vid havet, det beror på hur man ser det. Havet ligger ju nämligen bara några trappsteg ner från poolområdet så där passade vi på att hoppa från klippor och njuta i solbädden av både sol och förfriskningar i form av frukt och drinkar. På eftermiddagen blev det så varmt att vi höll på att tuppa av innan ett stort mörkt moln drog fram över himlen runt 16.00 tiden, då kände vi att det var dags för oss att dra oss hemåt.

Världens härligaste dag tillsammans med två av mina bästa vänner och mina älskade föräldrar, kan det bli bättre eller? Det uuuuundrar jag! Grattis igen pappa!<3 Älskar dig alltid.

Min baddräkt kommer från "Oysho" förresten om någon skulle undra, en liten butik här i Palma. Köpte den när jag var här i April så vet dock inte om det finns kvar!

Gillar

Kommentarer

legefrue
legefrue,
Men så härliga bilder!!! Fantastisk baddräkt!
nouw.com/legefrue
idatell
idatell,
wow
johannashouse
johannashouse,
Härliga bilder! Och suuuperfin baddräkt! 😊
nouw.com/johannashouse
Tiingelinn
Tiingelinn,
Såg helt fantastiskt ut och du är bara så fin😍
nouw.com/tiingelinn
fridapalmen
fridapalmen,
Så fin baddräkt!
nouw.com/fridapalmen
Hjartklappning
Hjartklappning,
Ser superhärligt ut och jättesnygg baddräkt! 😊
nouw.com/hjartklappning
Nomadjournal
Nomadjournal,

Instagram