Life update

Personligt, Vardag

Hej gänget, jag har ju inte varit allt för aktiv här det senaste hehe så tänker att jag kör en kort sammanfattning vad som händer i mitt liv just nu - för det är MYCKET!

Senast vi snackade så berättade jag ju att vi har blivit med hund. Det är såklart en enorm förändring men jag har inte ångrat Lovis en enda sekund. Självklart är vissa stunder tuffare än andra men kärleken hon ger oss är värd så mycket mer än det jobbiga hon för med sig. Det är tur att vi är två och om jag ska iväg på någonting så kan alltid Rickard ta henne och tvärtom. Imorgon har vi haft henne en månad och om en vecka så startar valpkursen vi signat upp oss på, vår lilla tjej ska börja skolan! Jag är så stolt och förväntansfull haha.

En annan stor omställning i mitt liv är att vi har flyttat. Jag har ju berättat i förbifarten att vi sålde min lägenhet i slutet av förra året, det gick så snabbt och vi flyttade ut redan för en månad sedan. Det var lite sorgligt på ett sätt för det var trots allt min första lägenhet. Jag köpte den för lite mer än tre år sedan och det är så mycket som har hänt dom här åren. Jag har gått igenom så mycket i den lägenheten. Dels mitt livs största sorg då det var där jag befann mig när jag fick min pappas dödsbesked, men också lyckliga minnen inte allra minst från när jag och Rickard började träffas och när han flyttade in... Så det var både jobbigt och skönt på samma gång att lämna den. Men nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv och även om jag vanligtvis är den som gärna borrar in mig i samma gamla mönster och inte gärna möter förändringar så är jag faktiskt så peppad på det... för vi har köpt våran första gemensamma lägenhet!

Ja, så nu är två av mina nyårsmål för 2020 redan avklarade (köpa hund och lägenhet haha)! Vi har kollat sporadiskt på lägenheter sedan september ungefär men det var först när vi sålde min som vi började leta på riktigt... Och oj vad många visningar vi varit på, och oj vad många lägenheter jag har börjat drömma om och hunnit börja föreställa mig ett liv i... Tror vi budade på fem olika lägenheter innan vi hittade denna, och nu är jag ju såklart så glad att vi förlorade alla dom tidigare budgivningarna för den här är PERFEKT! Den har allt vi letat efter, ligger på en perfekt adress och det är inflytt redan i början av April. Så det är bara lite mer än en månad kvar och jag har nog aldrig längtat efter något så mycket tror jag.

... Vilket leder oss vidare till nästa punkt, vårt nuvarande boende. Vi flyttade alltså ut från förra lägenheten i början på februari och kommer att flytta in i nya lägenheten i början på april, så vart bort vi nu fram tills dess? Jo, vi hyr en tillfällig lägenhet. Vi hade ganska svårt att hitta något att hyra iom Lovis för det är inte många som vill hyra ut till hund vilket jag kan förstå. Men vi fick tag på en lägenhet tillslut och alltså ja, hur ska jag beskriva den utan att låta totalt världsfrånvänd och bortskämd... För den är ändå hyfsat stor och ligger på en bra adress men det är typ som att bo i någons källarförråd. Vilket delvis är vårat egna fel eftersom att det är flyttkartonger och grejer överallt, men det är också en ganska sunkig lägenhet överlag. Som tur är, är det ju bara fem veckor kvar så då kan jag ändå hålla ut. Värre var det innan vi köpt och man liksom inte såg ett slut, när vi inte hade något att längta till. Nu lever jag på min längtan och på ett sätt är det ju bra att vi har lite tid att samla inspiration och bestämma oss hur vi vill att det ska se ut i vårt nästa boende! Men ja, jag trivs verkligen inte hemma för nuvarande och alla mina dagar i Stockholm går typ ut på att försöka vara så lite hemma som möjligt haha.

Därför har jag flytt till Alingsås dom senaste helgerna och det är alltid lika befriande att komma hem hit. Har ett sånt lugn när jag befinner mig i huset här så det är väldigt skönt att bara kunna åka hit och släppa allt. Jag har slutat säga till folk när jag är här för jag vill bara sitta i soffan med mamma och göra ingenting. Inget illa mot alla mina vänner här, jag saknar ju dom supermycket också, men just nu behöver jag kunna komma hit och göra ingenting. Bara återhämta mig.

Nu ska jag dock lämna Alingsås och bege mig tillbaka till Stockholm! Hade gärna stannat några dagar till men har jobb att göra så är tvungen att åka hem. Februari har varit en riktig kaosig månad för mig och jag har jobbat sjukt mycket så just bloggen har kommit lite i skymundan. Men ska verkligen försöka avsätta tid för den framöver.

Ni kan väl hjälpa mig med vad ni vill se och läsa om? P

Gillar

Kommentarer

Fanny
,
Vi vill läsa om Lovis! Vi skafffade valp previs samtidigt som er så kul att lösa om hur ni har det!!
tildablanksvard
tildablanksvard,
Känn ingen stress! Och så kul med hund och ny lägenhet❤️❤️
nouw.com/tildablanksvard
Johannagrahn
Johannagrahn,
Mer updates och bilder på Lovis <3<3<3
nouw.com/johannagrahn
artist
artist,
Vad roligt att ni har köpt lägenhet. Roligt med hunden också. Förstår att det är lite jobbigt nu. Men snart flyttar ni ju in nya lägenheten.
nouw.com/artist
alicebomberg
alicebomberg,
gärna mer uppdateringar om Lovis! typ som folk skriver om sina barn fast nu med er vovve, "månadsuppdateringar" haha hade vart så mysigt i hund-format!! typ vad hon lär sig just nu, vad ni har för rutiner, kanske lite vad det är för valpkurs ni ska gå osv 😊
sen gärna planer och tankar med er lgh, vad du tänker för inredning osv, planering helt enkelt, älskar sånt!! <3 annars har jag älskat din blogg sen du började den, uppdateringar om din träning, vardag, mat, kläder osv.
nouw.com/alicebomberg
elin
,
kul for er!! garna mer outfits, traning och vardag! nar du kanner att du har tid saklart.
Matildaberlin
Matildaberlin,
Åh! Äntligen en update! Har varit så himla nyfiken på hintsen man fått om flytt och lägenhetsköp osv. Förstår verkligen helt kaoset dock, så ta din tid!! <3
nouw.com/matildaberlin
lindaviktoriaaa
lindaviktoriaaa,
Men guuud så spännande!! Gärna mer info om lägenhetsköp och flytt <33
nouw.com/lindaviktoriaaa
anna
,
Hej!
Vad spännande allt låter, grattis! Jag undrar vad du har jobbat så mycket med i februari när det inte varit bloggen? Har du ett annat jobb också? Vore kul att läsa om det då! kram
julia F
,
vlil läsa om nya lägenheten inredning va du gör äter leker vill veta mer om ditt liv! e d sant att du ska börja podda?

Instagram