Life Update

Vardag, Personligt

Här kommer en liten mini life update om vad som händer i mitt liv just nu och vad som är planerat de kommande veckorna.

Bild från i veckan när min kusin var på besök och vi åt mammas hemlagade köttbullar till en alldeles sagolikt vacker himmel, som vars skönhet självklart inte lyckades fångas på bild.

Gårkvällens tapasmys med mina föräldrar, kvällen avslutades i soffan med blå fazer och Skavlan på tv. En vanlig fredagskväll i mitt liv nu för tiden med andra ord, men jag trivs med det lugna. Tycker att det är skönt att varva ner och bara vara hemma på helger...

Tyvärr så har jag blivit sjuk, igen. Har ju nämnt innan att jag varit lite smått snuvig sen vi kom hem från Budapest, och nu har det brutit ut i en enorm förkylning med konstant rinnande näsa och kittlande hals. Så tar hostmedicin och snyter mig om vartannat.

Vilket är supertråkigt eftersom att jag har behövt ställa in mina lördagsplaner som jag verkligen hade sett fram emot med donnan på bilderna ovanför. Vi hade planerat middag ute, drinkar och att slå till på en riktig brakutgång. Men det blir inget med det för mig, jag vill verkligen bli frisk tills nästa vecka.

Eftersom att jag åker till Stockholm på torsdag och har ett fullspäckat schema där. Ska få spendera tid med tjejerna på bilderna ovanför bland annat. Och utöver det så väntas det Justin Bieber, event, möten och slutligen: Social Media Gala. Som jag dessutom helt har glömt bort berätta för er att jag är nominerad i?! SÅ kul, konkurrensen i min kategori är ruskigt hård men vill ni rösta så får ni mer än gärna göra det HÄR, tack<3

Dagen efter galan (söndag) så bär det av mot Arlanda och ytterligare en ny destination, jag och min bästa vän åker nämligen utomlands tillsammans igen! Jag kommer att berätta mer om det i veckan men kan avslöja att vi även denna gång ska till ett helt nytt land och stad som ingen av oss har besökt tidigare. Spännande!

Två dagar efter vi kommer hem så är det bloppis, läs mer HÄR, som jag tänkte börja förbereda lite inför redan idag eftersom att jag kommer vara borta mycket nu innan och inte kommer ha så mycket tid när jag väl är hemma heller. Och sen några dagar efter det så åker jag iväg på ännu en resa.

Har en hel del roligt att se fram emot med andra ord, men också mycket jobb. Så gäller att jag använder min tid rätt nu när jag är hemma och försöker vara så effektiv som möjligt trots att jag är sjuk.

Gillar

Kommentarer

rebeccaeliisabeth
rebeccaeliisabeth,
du är en sån jävla inspiration ❤️
nouw.com/rebeccaeliisabeth
moamattsson
moamattsson ,
Vad glad jag blir<333
nouw.com/moamattsson
sannnat
sannnat,
Rakeleb
Rakeleb,
Du är BÄST! <3
nouw.com/rakeleb
moamattsson
moamattsson ,
Men!!! DU är minst lika bra<3
nouw.com/moamattsson
SarahShevach
SarahShevach,
Finaste Moa! <3
nouw.com/sarahshevach
moamattsson
moamattsson ,
sirieinarsson
sirieinarsson,
Åh vad härliga bilder!!
nouw.com/sirieinarsson
agnesvera
agnesvera,
Din blogg är så bra
nouw.com/agnesvera

Instagram