Le Vesuvio Cannes

Franska Rivieran 2017

Första kvällen i Cannes så traskade vi bort till den välkända restaurangen "Le Vesuvio". Hade både hört och läst gott om den här restaurangen innan så vi båda hade stora förväntningar, som vi inte blev besvikna på. Jag menar ser ni portionen? Vi båda beställde laxpasta och den var precis som en laxpasta ska vara, enligt mig. Tagliatelle, krämig, mycket lax och STOOOR portion. Så stor att jag inte orkade äta upp hela, och tror mig det händer väldigt sällan. Slickar i 99 av 100 fall rent tallriken när jag äter ute för jag 1. Älskar skiten 2. Har betalt för det och då får inget gå till spillo 3. Känns på många vis dåligt att slänga mat.

Både jag och Jennifer är riiiktigt svaga för pasta så det är vad vi åt till middag varje kväll, vissa dagar även till lunch. Fick jag bara äta en maträtt resten av mitt liv så hade det LÄTT varit pasta. Det är så gott och det finns så otroligt många olika versioner av en pasta. Nu blir det här verkligen ett appreciation-post till pasta haha.

Tycker absolut att ni ska gå hit och äta om ni är i Cannes. Hade gärna velat prova deras pizza också men det hanns inte med denna gången, såg andra sällskap på restaurangen som åt det och även det såg magiskt ut. Speciellt tryffelpizzan, mmmm...

Det är dessutom en välkänd restaurang som många kändisar osv besöker och så är det alltid extra kul att sitta ute och spana på folk som går förbi. Nu minns jag inte exakt vad rätterna kostade men farligt dyrt var det inte, typ som ett besök på en lite finare italiensk restaurang i Sverige skulle kosta.

Gillar

Kommentarer

johannashouse
johannashouse,
Mmm, så gott! Då vet jag vad jag ska laga till middag imorgon! 😉
nouw.com/johannashouse
claratime
claratime,
Åh vad gott det ser ut!
nouw.com/claratime
adelinaadelina
adelinaadelina,
fridapalmen
fridapalmen,
LifeofHanna
LifeofHanna,
Mayagustafson
Mayagustafson,
Frugratis
Frugratis,
Emmyhallin
Emmyhallin,
Hej alla fina! Efter en del funderande har jag bestämt mig för att ta tag i saken och börja blogga, superkul! Där kommer jag skriva om allt från min vardag till mitt intresse för mode. Hoppas du vill börja läsa om mig och mitt liv!
nouw.com/emmyhallin
isabellejaktland
isabellejaktland,
mums, ser supergott ut! Själv har jag precis börjat blogga igen vilket ska bli jätteroligt, kika gärna in! Kram<33
bolander
bolander,
GRYMT fina bilder! <3
nouw.com/bolander

Instagram