Långhelg coming up!!!

Vardag

Inlägget innehåller reklamlänkar.

Bilder från en festlig fredagskväll på Hallwylska för några helger sedan. Alltså ni måste verkligen gå dit nu när dom har öppnat upp sommarbaren och restaurangen under bar himmel. Det stället ÄR så fint och stämningen var verkligen magisk när vi var där senast. Vi hade bokat bord för middag men kom dit en stund tidigare för att mingla i baren innan vi satte oss till bords. God mat och gott sällskap - kvällen slutade med hot shots och en j*vla lång sittid för vårat bords del haha, ingen ville gå därifrån. Helt klart ett av sommarens bästa häng!

Linne HÄR / Byxor liknande HÄR / Klackar Karl Lagerfeld

Och så en bild på mig från kvällen! Har så himla många bilder som jag inte visat upp för er här på bloggen men tänker att det kommer upp lite hipp som happ, det är väl trevligt... Är det någon dag ni tycker jag uppdaterar dåligt här på bloggen så får ni gå in på min Instagram @ mattssonmoa och följa min story, där händer det oftast en massa kul!

Nu ska jag iväg på ett ärende samt hämta ett paket med kläder inför helgen och SEN så ska jag äntligen börja packa inför imorgon haha. Ser verkligen så mycket framemot en långhelg i Göteborg!!!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

annahults
annahults,
Ha det så kul i göteborg!!😍
nouw.com/annahults

Instagram