Landat i LA!

LOS ANGELES

Inlägget är i samarbete med Norwegian & innehåller reklamlänkar.

Hoodie HÄR / Tights HÄR / Sneakers HÄR

Wohooo, SÅHÄÄÄR glad och taggad var jag imorse när vi hade intagit våra platser på flyget som skulle ta oss till Los Angeles. Jag var rätt stressad inför den långa flygturen innan eftersom att jag har utvecklat någon form av flygrädsla på det senast. Det har aldrig känts så jobbigt förut och det är ju såklart väldigt frustrerande eftersom att jag fortfarande älskar att resa och uppleva nya platser... Det är dock som värst när jag reser själv, och nu hade jag ju ett glatt gäng samt Lovisa med mig PLUS att det var en sååå behaglig flygtur så jag oroade mig inte en enda gång.

Vi åkte med Norwegians "Dreamliner" och planet hann knappt rulla iväg innan jag somnade. Jag sov fram tills att första rätten serverades, då knackade flygvärdinnan mig på axeln och gav tre alternativ på maträtter. Jag valde lax med risotto och JAAAHAARÅ vad det skulle visa sig att det var rätt val, haha. Känns som flygplansmat alltid är en chansning men det här var lätt något utav det godaste jag ätit uppe i luften. 10/10!

Sen somnade jag igen, mätt och belåten. Eftersom att vi satt på helt fantastiskt sköna platser så sov jag dessutom 6(!) timmar i sträck. Man tror man drömmer. Och övriga 4 timmar spenderades med snacks, podcast och mingel med min kära granne Lovisa.

Nu har vi checkat in på första hotellet "Jamaica Bay Inn" som ligger i området Marina Del Rey. Jag bodde här sista nätterna när jag var i Los Angeles senast också, just för att det är så smidigt att det är så nära flygplatsen. Tar bara 20 minuter med bil! Väldigt mysigt område också vad jag hunnit se av det, fin hamn och nära till Venice dessutom. Får se imorgon om vi har möjlighet utforska stället lite mer då och så får jag återkomma med en mer utförlig recension efter det! Nu har min mage börjat kurra igen och mycket lägligt så ska vi mötas nere i receptionen om 20 minuter för att äta middag. Jag jublar! Sen hoppas jag att jag somnar gott ikväll och att jetlagen inte tar för hårt på mig, är ändå väldigt nöjd över mina ca 7 timmar sömn på flyget -Det gjorde jag bra!

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Härligt att flygresan gick så smidigt och att du fick sova så mycket under tiden 😃 Underbart när man i stort sett blinkar och är i ett helt nytt land 😍 Ha det underbart i LA nu tjejen; det är du värd ❤️
nouw.com/janielindahl
jossanj
jossanj,
Hoppas att du får en riktigt grym resa!! <33
nouw.com/jossanj
mollyrodin
mollyrodin,
De där sätena ser ganska sköna ut ändå. När jag flög med norwegian till LA hade vi väldigt obehagliga säten... men visseligen flög vi ekonomi haha 😊
nouw.com/mollyrodin
sqquash
sqquash,
Kul!
Älskar när flygresan kan sovas bort! 😍
nouw.com/sqquash
Matilda Berlin,
Men så härligt det låter!! <3
matildaberlin.se
simoneeriksson
simoneeriksson,
Jag tycker det är super mysigt att flyga!<3
nouw.com/simoneeriksson
Matgalen
Matgalen,
Faronsson
Faronsson,
Så snygg! Hoppas att ni får det helt fantastiskt🙌🏻
nouw.com/faronsson

Instagram