Köpenhamn med L'oréal

Vardag, Resor

Bilder från Köpenhamn med L'oréal förra veckan! Började dagen med frukost på deras huvudkontor där vi även fick en liten genomgång om märkets historia och framtidsplaner. Mycket trevligt, mycket trevligt.

Efter genomgången så var det båttur genom staden! Köpenhamn är verkligen såååå fint!

Bianca och jag på Ganni för att kolla in nya kollektionerna! Så jäkla mycket snygga plagg alltså, älskar hur mycket från Ganni är både coolt och sött på samma gång.

Gick även förbi en konsthall och beundrade vackra tavlor och fotografier samtidigt som vi åt popcorn och fick lära oss mer om hur färger funkar tillsammans. Allt detta hör liksom ihop med L'oréals nya satsning "Haircolor is the new make-up".

Kaffestop med le squuuaaaad! Rebecca, Bianca, Tove och jag och Lovisa bakom kameran. På Union Kitchen.

Älskar när caféer gör "det lilla extra". Som här med text på cappuccinon!

Sen avslutade vi dagen med middag som bestod av massa smårätter innan vi flög tillbaka till Sverige! Tack för en lärorik och underhållande dag L'oréal!

Gillar

Kommentarer

minframtid
minframtid,
Vilken dag 😍 jösses så härlig! Riktigt lyxig ju. Lyllo dig!
nouw.com/minframtid
Corina,
Fina bilder från Köpenhamn. Kika gärna in mina från helgen 😍
corinas.for.me
Kajsa,
Hej Moa! Jag undrar hur du ställer dig angående att L'Oréal testar på djur när de ska sälja sina produkter i Kina bl.a. Jag ställer inte frågan som något illa menat/hat utan det är en genuin undran. Och jag vet att väldigt få vet om att de testar sina produkter på djur, så kanske är det inget du vetat om? Kram!! Kajsa
kajsalisasoderlind.blogg.se

Instagram