Julstress & julkänsla

Vardag

Inlägget innehåller reklamlänkar

Röd blus med volang HÄR, huuur fin?! - Glöm inte att använda koden "MOA25" för 25% rabatt, gäller på allting på NA-KD.com!

Hej mina hjärtan! Ledsen för den icke existerande uppdateringen, har haft fullt upp med all julstress och hela köret... Den bara kom sådär poff från ingenstans, så har knappt känt att jag haft tid för någonting. Trots det har jag gjort en del saker, ni ser lite på bilderna i inlägget. Hade inte supermycket bilder heller iof, men sen vi hördes senast så har jag färdats genom landet och befunnit mig i Stockholm, Göteborg och nu Alingsås.

Jag kom först till Göteborg i onsdags, skyndade iväg till Sanna direkt när tåget var inne för att fixa mina naglar, dom blev fint julröda och härliga. Det är f*n något speciellt med röda naglar ändå. Btw, vill ni få era naglar fina inför nyår så får ni skynda er att boka någon av de sista tiderna HÄR!

Efter nagelbesöket tog jag ett varv på stan, mötte upp Elin och så åt hon, jag och mamma middag på hotellet vi bodde på över natten. Riverton, har aldrig bott där innan men det var förvånansvärt bra faktiskt. Vi åt middag uppe i skybaren, började med bubbel och chark innan vi delade en flaska rött och så åt jag torsk till huvudrätt. Så mys.

Bh HÄR / Blazer liknande HÄR

Utöver det så har jag fixat inför julafton, catchat up med vänner och idag var jag, mamma och pappa och tränade tillsammans. För pappa kom hem från Spanien igårkväll, så nu när hela familjen är samlad så har ÄNTLIGEN min julkänsla infunnit sig. Finns inget bättre, ska fortsätta att slå in klappar och lyssna på julmusik samtidigt som jag andas in juldofterna nu. Hoppas ni mår bra och god jul, lovar att det inte ska dröja lika länge tills vi hörs nästa gång!<3

Gillar