Julklappsshopping, Jul på Liseberg & Bio

Vardag

Nu är jag äntligen klar med alla julklappar, och ännu nöjdare än vad jag var imorse. Julen är allt bra fin, och mysig. Iallafall ur mitt perspektiv, men det är hjärtskärande att inte alla kan ha samma relation till julen...

Idag var Jul på Liseberg planerat, men efter julshoppingen så kände vi att det var lite väl många och tunga kassar att bära runt på inne på Liseberg. Och dessutom så regnade det, lite dugg bara egentligen men i kombination av blåst så blir det riktigt illa. Kände inte att jag skulle uppskattat Jul på Liseberg under dom omständigheterna, så fick skjuta upp det helt enkelt. Istället så blev det "Fantastiska vidunder och var man hittar dem" på bio. Blev riktigt besviken tyvärr... Vet inte vad jag hade förväntat mig egentligen, eftersom vi alla nog förstått att de gamla Harry Potter filmerna kommer bli svåra att slå, men det var någonting bättre än det här iallafall.

Bjussar på två fina bilder på mig och Mollsan från London. Saknar det och henne också. Vill ni ha outfit detaljer så hittar ni det inlägget HÄR!

Gillar