Julklappar från Guldfynd

Tips

Inlägget är i samarbete med Guldfynd.

Hej underbara ni. Nu tänkte jag vara en äkta nisse såhär precis innan jul och tipsa om julklappar både att önska sig eller ge bort till någon. Jag har valt ut mina favoriter från Guldfynd och ni får från och med nu och en vecka framåt hela 25% rabatt hos dom med min kod "MOA25"! Koden gäller på ett helt köp vid 1 tillfälle, och gäller på alla smycken i silver och stål, bijouterier samt klockor.

Pärlörhängen HÄR

Mina absoluta favoriter, dessa pärlörhängen. Nej men alltså hur magiska är dom inte? Jag känner mig så fin i dessa verkligen. Så enkla men ändå så eleganta!

Ringar HÄR

Tycker även att dessa två ringar som kommer tillsammans som ett set (du kan även bära dom på olika fingrar om du föredrar det) är så fina. Också enkla men så fin kombination med båda två ihop tycker jag!

Silverörhängen HÄR

Ett par klassiska hoops går aldrig fel heller. Dessa är i perfekt storlek tycker jag, men dom finns även i en mindre storlek (och i guldfärg om du föredrar det framför silver). Här ser ni även ringarna som kommer i 2-pack separat!

Örhängen 3-pack HÄR

Och sist och även minst är dessa tre par örhängen som säljs tillsammans. Jultema på iallafall två utav dom, ett par ser ut som julgranar och ett annat som snöflingor och sedan får du även ett par enkla stenar med också i samma set. Jag älskar ju sånna här lite "roligare" detaljer och hade absolut kunnat bära julgranarna på julafton! Men även bra att du får med dom andra paren också, så du slipper gå runt med julgranar hela året och kan variera dig haha.

Och det mina vänner var smyckena jag hade att visa upp. Men det finns såklart mååånga fler fina smycken i Gukdfynds sortiment, kolla in det HÄR och glöm inte att använda koden "MOA25" om du hittar något du gillar!

  • Tips

Gillar

Kommentarer

sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
Fina smycken på superfin tjej!! ♡
nouw.com/sarakarlssonsse
OliwiaMichalak
OliwiaMichalak,
Så fina smycken 😍 ringen är fantastisk
nouw.com/oliwiamichalak
Carrozzlife
Carrozzlife,
Älskar ringen!😍
nouw.com/carrozzlife
matildakz
matildakz,
Så fina 🤩
nouw.com/matildakz
tildablanksvard
tildablanksvard,
Åh så mycket fina smycken!
nouw.com/tildablanksvard
Linnealiebig
Linnealiebig,
Sååå vackra 😍😍😍
nouw.com/linnealiebig
eliningamatilda
eliningamatilda,
Ååå vad fina dem var😍😍😍❄️🎄
nouw.com/eliningamatilda
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men wow wow wow! Så otroligt fina ju 😍
nouw.com/matildaberlin
chanelleersoz
chanelleersoz,
Men gud vad snygga!
nouw.com/chanelleersoz
Emilia111
Emilia111,
Så fina💕
nouw.com/emilia111

Instagram