Julevent med Nelly!

Vardag, Outfit

Inlägget är i samarbete med Nelly.com

Alla bilder i inlägget är fotade av Hanna Bouveng.

I torsdags så vankades det event och inget vanligt sådant, utan det var årets första julevent i regi av Nelly.com tillsammans med mig, Lovisa och Hanna! Vi tre och Molly (som är utomlands) fotade nämligen Nellys julkampanj för några veckor sedan som går live IMORGON!

Klänning HÄR / Hårband HÄR / Skorna är också från Nelly men tyvärr gamla och slutsålda!

Jag bar den här faaantastiska klänningen kvällen till ära! Ni som följer mig på instagram fick se när jag valde mellan några olika alternativ på min story och ja, tillslut blev det den här. Tycker verkligen den är så J*VLA snygg rent ut sagt. Jag har samma modell i beige sedan innan som ni har sett mig i i somras och den finns även i blått om man föredrar det. Så snyggt fall på den och materialet är magiskt. Det enda är väl att man kan vara lite orolig över urringningen men det är inget som inte fashion tejp löser (länk till det har ni HÄR - fantastisk uppfinning!).

Nelly hade pyntat så fint och här ser ni även en liten tjuvkik på kampanjen som kommer upp imorgon...

Vi bjöd in ca 20 pers och alla var så snygga!!! Dom flesta iklädda Nelly!

@lovisawallin Queen of content.

Vi höll till på Delikatessen, samma ställe som vi fotade julkampanjen på! Väldigt mysigt ställe faktiskt.

Vi värdinnor hälsade alla välkomna och uppmanade alla att göra sina hemliga uppgifter som dom hade fått tillsammans med sin välkomstdrink!

Det bjöds på skönsång i form av jullåtar från en kör och så åt vi en supergod tre rätters middag. Jag hade även äran att ha Allster Stoneleaf som bordsdam, har saknat henne men vi minglade ett flertal gånger i veckan och har dessutom planerat att göra detsamma nästa vecka! Glad över det<3

Jag och Emilia som typ är den roligaste människan någonsin. Har följt henne länge men det är först dom senaste månaderna som vi har träffat på varandra ute och börjat prata mer efter det. Vill verkligen bli hennes vän, tycker att ni ska lyssna på henne och Alexandras podd "Ärligt Talat" så kommer ni garanterat att känna samma sak!

Morsorna gick igång på HOTSHOTS!!!

Kvällen avslutades med lek och här måste jag ta åt mig äran eftersom att jag agerade lekledare och kom med den genialiska idén att vi skulle köra julklappsspelet! Om det var lyckat...?

- JAAA DET KAN HÄNDA!

Nelly hade fixat julklappar med alltifrån sexleksaker till ansiktsmasker och plattänger inuti, jag säger bara SUCCÈ! Folk blev som galna och det vart sån j*vla hets i hela rummet haha, folk stod upp och skrek och krigade för att få tag i dom bästa sakerna och jag måste ändå säga att jag var en utav dom som gick därifrån som en vinnare;)))

Riktigt, riktigt lyckad kväll - Tack alla som kom och tack Nelly som roddade och fixade med alla våra önskemål, det blev så bra! Imorgon går som sagt julkampanjen live men mer om det då!

Gillar

Kommentarer

mathildahogbergs
mathildahogbergs,
Adelestern
Adelestern,
charlottahagg
charlottahagg,
Så jäkla snygga!!!
nouw.com/charlottahagg
OliwiaMichalak
OliwiaMichalak,
Alltså Wow så fin 😍
nouw.com/oliwiamichalak
Signeli
,
Vilken storlek har du på den svarta silkes klänningen?😍 sååå snygg!!!

Instagram