Jag testar NIVEA Urban Skin

Skönhet

Inlägget är i samarbete med NIVEA.

Vad är bättre än att solen skiner? Jo, när man känner att man själv skiner. Haha, förstår ni vad jag menar? Ni vet när man känner att man har ett sånt där härligt glow. Jag är verkligen så redo att hitta tillbaks till det där glowet nu och behålla det. Det är inte alls ovanligt att hyn känns torr och grå efter den långa vintern. Men man ska inte heller glömma att förutom klimat så är också stadslivet, med högt tempo och allt vad det innebär, något som kan påverka hyn.

Det här är NIVEAs nya serie - Urban Skin. Ni ska få följa med när jag provar den här under några inlägg framöver! Serien består av en dagkräm, en nattkräm och en ansiktsmask.

Den här hudserien känns praktiskt taget som gjord för mitt liv då jag som bekant reser mycket med många sena kvällar och fart hela tiden. Dag- och nattkrämen känns väldigt fräscha och ger den fukt jag behöver. Och masken är supersmart - "1 minute detox mask" är namnet och den verkar alltså på endast en minut efter att man har applicerat den. Hur smidigt? Den är perfekt att lägga på efter en stressig dag, eller kanske innan utgång på kvällen.

Länk till NIVEAs hemsida där ni kan läsa mer om serien och alla produkter har ni HÄR!

Gillar

Kommentarer

sassabassa
sassabassa,
VACKER =)

https://nouw.com/sassabassa
VAD HAR JAG GJORT IDAG?
nouw.com/sassabassa
Faronsson
Faronsson,
Så fantastiskt vacker!!
nouw.com/faronsson
saramarika
saramarika,
Behöver det där nu!!
nouw.com/saramarika
tildablanksvard
tildablanksvard,
så fin du är!!
nouw.com/tildablanksvard

Liknande inlägg

    Instagram