Jag har köpt min drömlägenhet!

Jag kan inte förstå vad som hände igår, men igår hände det verkligen. Jag köpte min första, helt egna lägenhet! Tror inte att det gick in på riktigt då, och det har det nog inte gjort nu heller. Men jag har ett sådant pirr i magen som jag typ aldrig känt förut. Jag är så spänd, förväntansfull, tacksam och lycklig. Jag har hittat min dröm till lägenhet och den är MIN. BARA MIN. Allting gick så fort. Jag har suttit klistrad framför Hemnet varje dag i säkert tre månader och kollat på lägenheter i Stockholm. Jag har fallit för många lägenheter, men ingen på samma vis som för den här. Första gången jag kollade in den (lite mer än en vecka sedan) så la jag undan den i mitt lilla "om jag får drömma"-arkiv och så plockade jag fram den för tre dagar sedan och studerade den noggrant. Det är verkligen den perfekta lägenheten för mig!

2a på ca 45m2 belägen på Gärdet. Nyproduktion vilket betyder att ingen kommer ha bott där innan mig, det är liksom min lägenhet från start!

Här har ni planritningen som känns som klippt och skuren för mig. Badrum med tvättmaskin/torktumlare, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och ett sovrum med inbyggd walk in closet (och inte en extra toalett som alla jag visat den för trott haha) och en minibalkong. Alltså hur perfekt?! När jag har letat runt på lägenheter så har öppen planlösning likt denna samt bra förvaring varit A och O, vilket är precis vad den här lägenheten erbjuder. Sedan är det STORA plus att det både finns badkar, tvättmaskin och balkong!

Eftersom att det är nyproduktion så finns det inga riktiga bilder på några delar av lägenhetshuset eller själva lägenheterna inuti. Huset kommer stå klart år 2017, under kvartal 2 vilket betyder preliminär inflyttning vid midsommar. Så alla bilder jag kommer att visa upp nu är bara exempelbilder, en vision om hur det kommer att se ut när det är färdigt!

Gemensam takterass med växthus och utsikt över staden på taket, och vinkällare i källaren. Snacka om att utnyttja varje yta till fullo!

Köket... Hur fint?! Som sagt bara exempelbilder, och inte just på min lägenhet.

Sovrummet, med en helt egen walk in closet. Vilken dröm, ärligt talat. Nyp mig aldrig.

Vardagsrum och badrum. Vardagsrummet stämmer dock inte in med mitt då detta som sagt är exempelbilder på någon av de större lägenheterna i huset. Som ni ser på planritningen så går alltså mitt vardagsrum "ihop" med köket och är inte lika fristående som det på bilden.

JAG ÄR SÅÅÅÅ LYYYYCKLIG! Om nästan exakt ett halvår så flyttar jag in. Säger det igen, nyp mig aldrig<3<3<3

Gillar

Kommentarer

Linn
,
GRATTIS MOA!! Verkligen en drömlägenhet 👏🏼😍
mariakaup
mariakaup,
Woooow! Grattis Moa, så glad för din skull! ❤️
nouw.com/mariakaup
nachtweij
nachtweij,
Men åh GRATTIS! Ser helt magisk ut <3
nouw.com/nachtweij
agnesvera
agnesvera,
Grattis! ❤❤
nouw.com/agnesvera
Caroliineee
Caroliineee,
Åh! 😍 Grattis.
nouw.com/caroliineee
Hedda
,
Åh GRATTIS Moa!! <3
cajsadahlberg
cajsadahlberg,
Men vad roligt!!! Grattis!
nouw.com/cajsadahlberg
sottochsalt
sottochsalt,
Grattis!! Riktigt snygg!
nouw.com/sottochsalt
CarolineDrougge
CarolineDrougge,
Gud va kul! Grattis!!! 😍
nouw.com/carolinedrougge
idajanssn
idajanssn,
Grattis, Jättefin!! 😊
nouw.com/idajanssn

Liknande inlägg

    Instagram