Isabel Marant LookAlike

New in, Lyx vs Budget, Tips

ANNONS: Inlägget innehåller reklamlänkar från Boozt.com, Zalando.se & MyTheresa.com

Pavement: Blå HÄR / Svart HÄR / Brun HÄR - Isabel Marant: Khaki HÄR / Svart HÄR / Beige HÄR

Jag äger ju ett par bobby sneakers i beige från Isabel Marant som jag har visat upp här i bloggen ett flertal gånger, senast igår. Jag älskar dom och tycker verkligen att det är den perfekta nätta vardagsskon samtidigt som dom har en liten inbyggd klack vilket är väldigt snyggt. Hade mer än gärna haft samma modell i en mörkare färg men försöker hålla i mina pengar, så hittade jag den här SERIÖSA lookaliken. Till höger i kollaget så är det alltså bilder på modellen från Isabel Marant och till vänster är det en lookalike. Alltså, hur lika är dom inte? Typ identiska. "Budget" versionen är ju fortfarande inte riktigt budget eftersom att den ändå kostar över tusen vilket är en hyfsat stor summa. Men ändå betydligt mindre pengar än vad du får punga ut för ett par från Isabel Marant, med frakt osv så lär du tjäna iaf 3000 på "budget"-modellen. Jag klickade precis hem det sista paret som fanns inne i min storlek i den blå färgen iaf men finns några andra storlekar kvar! Finns ytterligare några färger att välja på om ni klickar på någon av länkarna till "kopiorna"!

Gillar

Kommentarer

hildasundler
hildasundler,
Så snyggt! Kram på dig!
nouw.com/hildasundler
hanshen
hanshen,
Allt snack om samarbeten, sponsring, att man blir KÖPT av företag och att man tappar sin trovärdhet som bloggare - skriver om det i ett inlägg nu.
nouw.com/hanshen
Hannasavo
Hannasavo,
Alla är sjukt snygga!
nouw.com/hannasavo
Amanda,
Så snygga! 😍
amandalarsson.nu
agnesvera
agnesvera,
Är 99% säker att jag ska klicka hem idag en av budget varianterna. Dock finns det enbart i 40, jag har 39 i vanliga fall. Är de stora / små i storlekarna? Så tacksam för svar <3<3
nouw.com/agnesvera
moamattsson
moamattsson ,
Inte fått hem mina än så vet inte!! Men i de "riktiga" från Isabel Marant så är storlekarna ganska små iallafall, vet inte om det borde vara samma pga liknande modell kanske?
nouw.com/moamattsson
agnesvera
agnesvera,
Är 99% säker att jag ska klicka hem idag en av budget varianterna. Dock finns det enbart i 40, jag har 39 i vanliga fall. Är de stora / små i storlekarna? Så tacksam för svar <3<3
nouw.com/agnesvera

Instagram