Inredningsinspiration

Kollage, Min lägenhet

Inlägget innehåller annonslänkar.

Lite inredningsinspo såhär en tråkig tisdag (fast min tisdag har varit väldigt bra, men tisdagar kommer ändå alltid ses som tråkiga...?). Längtar så efter att få inreda min lilla lägenhet. Har ju snöat in mig lite på sammet men måste liksom känna av så det är något jag verkligen GILLAR och INTE kommer tröttna på, kanske hinner tröttna redan innan jag flyttar in liksom? Det hade ju varit för tråkigt... Hur som helst så kommer jag ju inte kunna köpa allting jag vill ha på en gång. Tex fåtöljen i kollaget, den får jag nog vänta med tills jag har allting nödvändigt. Men en soffa kommer jag behöva och jag gillar verkligen den här! Men man vill ju provsitta den innan också... Inte ett dugg värt med en snygg soffa om den inte är skön, enligt mig. Håller ni med? Vad är viktigast, utseende eller komfort?

Tavla Northern Story / Soffa Falsterbo / Grå lampa Tom Dixon / Rosa kudde Chhatwal & Jonsson / Blå och Grön kudde Ruth & Joanna / Lampa Globen Lightning / Fåtölj Ruth & Joanna / Ljusstake Mr Fredrik / Glasbord Gubi / Serveringsvagn RGE

Gillar ni när jag gör sådana här kollage också? Eller vill ni hellre ha med kläder/mode? Jag tycker det är kul med inredning, kan sitta och kolla på bilder och leta produkter i timmar så hoppas ni också uppskattar det!

Gillar

Kommentarer

agnesvera
agnesvera,
catrineengstrom
catrineengstrom,
Såå fina grejer, tycker dock att du verkligen ska tänka igenom sammet både en och två gånger så att du kan ha möblerna länge!! Så att du inte, precis som du säger, tröttnar. Om man kör på mer stilrena och klassiska kvalitetsmöbler (när det kommer till de stora möbelinköpen iallafall, typ soffa) så kan man ju alltid satsa på lite mer "vågade" detaljer som kan bytas ut om man tröttnar. Ska bli sjukt kul att följa din flytt till lägenheten!
nouw.com/catrineengstrom
aliceklevelid
aliceklevelid,
linaläser,
Så snygga saker!
nouw.com/linaläser
Emiliaapetterssons
Emiliaapetterssons,
Måste ha fåtöljen!😍
nouw.com/emiliaapetterssons
Christina
,
Såå fint! Mer inredning!
hildasundler
hildasundler,
Åh, så snyggt!
nouw.com/hildasundler
ElinPoolsap
ElinPoolsap,
melinas
melinas,
Ja mer inredning!! <3
nouw.com/melinas
johannashouse
johannashouse,
Supersnygg soffa! 😊
nouw.com/johannashouse

Instagram