Imorgon lämnar jag snön för solsken...

Vardag

Inlägget innehåller reklamlänkar!

Såhär snöigt och kyligt var det i Karlstad för några dagar sedan, igår så föll snön ner även över Göteborg och idag läste jag att den hade kommit till Stockholms gator med. Äh, jag skiter i vilket faktiskt för imorgon lämnar jag landet för fyra nätter i Baaaarrrceeeeeloooona! Hur trevligt? Bokade förre veckan, åker med en Isabella som är en tjej jag träffade nu senast jag var på Gran Canaria. Så spontant och kul! Ser framemot det supermycket. Jag flyger direkt till Stockholm från Barcelona på lördag också så är hemifrån i totalt en veckan.

Underbara rosor från Millionbox, jumpsuit från Chiquelle och fantastiska sandaler från Nelly (länk).

Håller på att packa just nu. Ska bli heeeelt fantastiskt att strosa runt i endast jeanskjol och t-.shirt och somriga klänningar. Jag har varit i Barcelona en gång tidigare men det var fleeeera, flera år sedan. Jag var 11 år då och så var jag där på "fotbollsresa" med min familj för att kolla Barcelona spela.

Och det blev succé! Jag och pappa lyckades flirta in oss till presskonferensen så här ovanför poserar jag bredvid Puyol och Henke Larsson, haha ser ni hur liten jag är? Samlade autografer från alla spelare och var HUR nöjd som helst, med all rätt! Men iallafall, under den resan så var det som sagt mest fokus på fotboll. Men jag minns också att vi hann med att kika på en del sevärdheter, ligga på stranden OCH shoppa. Det är den bilden av Barcelona som sitter kvar hos mig, en typical weekend-stad där det finns lite av allt möjligt! Vi har redan kollat ut en del saker vi vill göra men har ni tips på någonting vi AAAABSOLUT inte får missa i Barcelona så kommentera mer än gärna!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg

    Instagram