Huawei - Honor 8

Det här inlägget är i samarbete med Huawei.

Härom dagen så fick jag hem den nya mobiltelefonen ifrån Honor (<--länk), som är ett utav Huaweis varumärken, och äntligen får jag visa upp den för er här i bloggen.

Det absolut första jag la märke till är hur stilrent allting med telefonen är, alltså inte bara själva mobilen utan förpackningen och allting. Man märker verkligen att dom har tänkt till och att det finns en röd tråd genom hela konceptet. För precis som förpackningen så är både mobilens utsida och insida otroligt stilren och känns väldigt modern.

Designen på mobiltelefonens yttre är i skimrande blått. Det är de 15 lager utav slipat glashantverk som ger telefonen ljusreflekterande effekter, det är verkligen utstickande men återigen väldigt stilrent.

Angående själva innehållet så var det första jag la märke till hur bra kameran är. Alltså, den är orimligt bra för att vara en mobilkamera. Jag har läst på lite om kameran, eftersom att jag blev extra imponerad utav den. Och jag har tagit reda på att det är 12 megapixlar med dubbla linser på mobilens bakre kamera och framkameran har 8 megapixlar. Inte undra på att det blir så bra bilder! Känns verkligen som om den här kameran fångar upp mer färg och framförallt en skarpare bild än mina tidigare mobilkameror. Och för mig som fotar nästintill allting så är detta såklart ett STORT plus! Här är två oredigerade bilder tagna med kameran:

Några andra plus med mobilen är: 1. Batteritiden, och 2. Fingeravtrycksfunktionen. Jag som alltid går runt med en eller två bärbara laddare i fickan kanske slipper det nu alltså, då denna mobil har en snabbladdningsteknik som betyder att bara 10 minuters laddning gör MYCKET. Det räcker exempelvis till både två timmars telefonsamtal eller sex(!) timmar från musikspelaren.

Och angående fingeravtrycksfunktionen så syftar jag på 3d fingeravtryck som låser upp din mobil på bara 0,4 sekunder, ofattbart fort. Också ett stort plus för mig som ofta är stressad och behöver tillgång till mobilen flera gånger om dagen.

Här är bilder på mobilen, ni lär fatta vad jag menar med stilren!

Gillar

Kommentarer

claratime
claratime,
så snygg! Jättebra bilder ju
nouw.com/claratime
daniellad
daniellad,
Alltså den mobilen är verkligen sååå snygg!!
nouw.com/daniellad
agnesvera
agnesvera,
Sååå snygg
nouw.com/agnesvera
Matilda Berlin,
Åhh! Jag skulle också få hem den genom ett samarbete, men tyvärr gick det inte igenom. Är såå avis på dig! 😉 Kram
matildaberlin.se

    Instagram