Hotell eller Lägenhet i Palma?

Palma Sommaren 2017

Är inte detta semester i sitt esse så säg? Ligga på en solbädd vid havet, bli serverad fruktfat och smoothies och läsa en bra bok. Det är verkligen då jag trivs som aaaallra bäst.
Fick den här frågan på bloggen igår: "Vart är det ni har lägenhet? Är det i Palma? Och bor nio den nu? Eller hotell? tänkte på frukosten du skrev att ni gick ner till. Kram! Gillar din blogg supermycket!"

Och nej, det är inte i Palma vi har lägenhet! Det är på Gran Canaria, på ett ställe som heter "Playa del Cura". Men där håller vi till mest övriga årstider, inte på sommaren. Min dröm är verkligen att ha ett sommarställe i Palma de Mallorca, hur perfekt hade inte det varit? Älskar det här stället! Nu bor vi på ett jättefint hotell som heter "Barcelo Illetas Albatros", ligger alltså i Illetas som är liiiite utanför staden Palma. På fredag så flyttar jag dock vidare till en lägenhet i centrala Palma som jag, Molly och Elin ska hyra i en vecka!

DEEEET var dom bilderna från gårdagen, nu ska jag fortsätta njuta av solen! Sov längre än vad jag planerat idaaaaag igeeeen... Men men, är det semester så är det! Min bikini kommer förresten från Triangl, solglasögonen Céline och liknande hatt har ni HÄR!

Gillar

Kommentarer

EmmizFashion
EmmizFashion,
bolander
bolander,
WOW vilka härliga bilder! Det ser så nice ut
nouw.com/bolander
linnotterbeck
linnotterbeck,
Meeen jag orkar inte ens. Avis!
nouw.com/linnotterbeck
matildardn
matildardn,
Meen lägg av vilka härliga bilder!! Mallorca är verkligen helt underbart!
nouw.com/matildardn
LaDolceMusica
LaDolceMusica,
nellyekman
nellyekman,
Vilka härliga bilder 😍
nouw.com/nellyekman
mathildahogbergs
Erika,
Johannamariapersson
Johannamariapersson,
Din bikini. Oh My! 😍
nouw.com/johannamariapersson
Vera
,
Vilket hotell bor ni på

Instagram