Höstluft.

Vardag, Personligt

Inlägget innehåller annonslänkar.

Tröja HÄR.

Höstluft. Kanske det enda härliga med hösten? Visst det finns mycket saker som kommer med i och med att det blir höst, som vi själva skapar - så som rutiner, myskvällar med tända ljus osv... Men det tillhör ju inte hösten EGENTLIGEN. Hösten utan alla tillbehör som vi själva lägger till är liksom bara sommaren fast mörkare och kallare. Vilket också gör den deppigare. Men sen har vi våra medel som vi tar till för att göra hösten mindre grå. Och dom grejerna gillar man ju. Men hösten EGENTLIGEN, bara just HÖSTEN som årstid den har jag aldrig gillat. Och än mindre i år. Givetvis.

Jag vill bara plocka upp alla löv från marken och limma fast dom på träden igen. Med något jäkla superlim så att dom aldrig faller av. Spola tillbaka tiden och stanna den, aldrig låta mig genomlida det här igen.

För det kunde man ju ge sig f*n på, att som om det inte vore nog med regn, rusk och mörker så skulle hösten ha ännu värre saker med sig denna gången. Men jag har försökt göra det bästa av det den här helgen! Det har jag verkligen. Tagit till alla dom där hjälpmedlen som jag nämnde innan.

Vi åkte tillbaka till Göteborg över helgen för det känns som att jag behöver vara här just nu. I fredags var jag hemma i Alingsås med mamma och kollade på idol och åt popcorn samt blå fazer (kanske det bästa av alla hjälpmedel mot hösten). Igår tränade jag, jag var både på sprint vilket innebar mycket sveeeett och så var jag på yin yoga som innebär myyys. Sen checkade vi in på hotell, jag och min pojkvän. Igår bodde vi på Avalon och idag ska vi sova över på Bellora. Himla mysig grej att göra. Och idag har jag haft en väldigt mysig dag i allmänhet också. Jag har minglat på Hagabadet i typ 5 timmar, både spaat, fått massage och gått på yoga. Och så har jag fikat och gått runt på stan i eftermiddagssolen med min bästa vän. Å nu ligger jag i hotellsängen och väntar på att min pojkvän ska komma hem från jobb så ska vi gå ut och äta. Vart har vi inte bestämt ännu. Men vi åt iallafall en riktig pangmiddag på BOV igår. Är ni i Göteborg så borde ni absolut gå dit, garanterat godaste pizzorna i stan och en väldigt mysig och genuin restaurang också.

Byxor HÄR.

Så ja, den här hösthelgen har jag verkligen gjort det bästa utav. Och idag är det tre veckor sedan det hände. Och det gör bara mer ont ju längre tiden går. Som jag läste att någon så fint skrivit på Twitter (@adjunktyra): "Känslan av att livet går vidare är olidlig. Även om jag ligger ner och gör ingenting så går saker framåt. Jag vill inte ha tiden mellan oss. Dagarna går men jag vill stanna", det satte verkligen ord på mina känslor. Det är så sant. Jag vill inte ha tiden mellan oss, jag hatar tanken av att vi kommer längre ifrån varandra för varje dag som går. Jag hatar att det här mer och mer blir mitt liv, min vardag. Jag hatar att jag för varje dag börjar förstå. Att mitt liv nu är utan min pappa. Jag vill inte ha det så. Men jag har ju inte så mycket val liksom. Det är så svårt att acceptera bara.

Vet inte om jag borde be om ursäkt för hur deppigt det är här nu heller, eller för att jag uppdaterar typ en gång i veckan. Men jag tar för givet att ni förstår. Och det älskar jag er för!

Gillar

Liknande inlägg

    Instagram