Höstens största kritiker

Vardag, Outfit

Inlägget innehåller ett samarbete med Chiquelle samt reklamlänkar.

Jacka HÄR / Tröja HÄR / Skinnbyxor HÄR / Väska HÄR / Sneakers HÄR

Jag. Höstens största kritiker. Jag fick inte KNAPPT uppleva den härliga tiden av hösten i år. Ni vet den perioden när luften är krispig, löven färgglada, himlen blå och solens strålar varma. För när vädret var så, ja då var jag i Kalifornien... Och ja, det ska man väl inte klaga på för visso. Men jag kom ju istället hem lagom till den här skiten som ni ser på dessa fyra bilder. Grått, rusk, blött, kyligt, färglöst. Den här delen av hösten är frrruuuktansvöärd. Min utsikt ut genom fönstret just nu ser ut som rena rama skräckfilmen. Inte en färgklick syns på flera miiiils avstånd.

Så man gör väl vad man kan, när solen inte synts till på flera dagar. Då plockar man fram sin knallgula väska och drar på sig en gula tröja för att matcha de sista av höstens löv som orkat sig kvar längst uppe i trädkronorna... Så får man helt enkelt vara sin egen färgklick i ens gråa vardag!

Både tröjan och jackan på bilderna kommer från Chiquelle som har en maaassa snygga höst och vinterkläder inne just nu, och ni får 20% rabatt på hela sortimentet (förutom skönhet och rea) om ni anger koden "MOA20". Inte dåligt hörni! Ni kan kolla in hela sortimentet HÄR.

Det är för övrigt en otroligt trött höstkritiker som sitter och skriver det här inlägget. Uppe med tuppen var man imorse trots att det blev en rätt sen kväll igår. Jag tror typ att jag gick i sömnen imorse till gymmet? För 06.45 så ba POFF satt jag på spinningcykeln... Det är verkligen så värt att ta sig upp ur sin varma, mjuka säng och gå dom där kämpiga minuterna till gymmet för att få känna känslan efter träningen. Vet inte mycket som ger mig så mycket endorfiner i hela kroppen som morgonträning gör.

Sedan så har jag bara suttit och jobbat hemifrån, här i soffan, hela dagen. Har fått gjort massa jobbiga saker vilket känns så SKÖÖÖNT. Men har en del kvar, får se om jag bockar av det nu under eftermiddagen ELLER så skjuter jag upp det till en annan dag. Lär bli alternativ nummer 2 hehe.

Tänkte också försöka ge mig ut på en promenad trots det deppiga vädret. Behöver luft. Och eftersom att det är torsdag idag och det kommer nya avsnitt av både Relationspodden OCH av Filip och Fredrik så finns det ingen annan dag som är bättre att promenera på.

Gillar

Kommentarer

Loveandgelato
Loveandgelato,
SaaraPyykko
SaaraPyykko,
Love the yellow colour! Suits you perfectly! 😊
nouw.com/saarapyykko
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229