Hos mormor i Karlstad / Frukost på Strandvägen 1

Vardag

Åååh, en frulle med den här pinglan på Strandvägen 1 hade inte suttit fel. Men att vakna hemma hos mormor och äta frukost här är svårslaget det med!

Bilder från i onsdags(?) när jag och Mollsan lyxade till det med frukost på Strandvägen 1. Dom hade förnyat sin meny lite till vår förtjusning så jag provade på avokadomackan som var supergod, en juice på äpple och ingefära, en miiiini yoghurt med bär och müsli och så delade vi självklart på en portion med pannkakor. Dom där pannkakorna alltså, dom skojar man inte bort!

Och nu sitter jag som sagt och äter frukost hos mormor, eller har precis ätit och dricker nu kaffe. Vaknade av mig själv vid 09.30 och det var såååå skönt att få sova ut. Har ju varit uppe med tuppen i typ tre veckors tid? Inte likt mig. I varje fall så är det supermysigt att hälsa på min lilla mormor, hon bor ju i Karlstad så vi ses inte jätteofta. Igår hade vi en myskväll framför TVn och idag ska vi en snabbis på stan innan jag och mamma åker tillbaks mot Alingsås. Hörs senare finisar, hoppas ni haft en bra helg!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

elinsofiemagnell
elinsofiemagnell,
Åker förbi Karlstad idag efter att ha varit och hälsat på familjen i Säffle! Karlstad är så fint på sommaren!

❌ Inläggning igen?
❌ Överraskade mamma
❌ Bra eller dåliga vänner?
❌ Bilder från gårdagen


Nouw.com/elinsofiemagnell
nouw.com/elinsofiemagnell
IsaVinell
IsaVinell,
Ser mysigt ut!
nouw.com/isavinell

Liknande inlägg

Instagram