Hemma tandblekning med Swiss Clinic

Skönhet, Tips

ANNONS: Inlägget är i samarbete med Swiss Clinic!

Huuuur FANTASTISKT är det inte att glädje kan sprida sig genom ett leende? Hur ett leende kan smitta av sig till fler personer. Jag mådde rätt dåligt över mina tänder (och därav även mitt leende) när jag var yngre, något jättefel var det inte men en utav mina framtänder pekade åt fel håll. Så jag gick till tandläkaren och berättade att jag inte ville le bland folk för att jag skämdes över min tand, hur hemskt ändå? Jag är liksom en person som äääälskar att skratta högt och att behöva begränsa det för att jag inte tyckte om mitt leende var ju förfärligt. Men jag fick min tandställning tillslut!

Jag har aldrig haft riiiktigt gula tänder men har alltid strävat efter att ha ett riktigt vitt, skinande leende. Vilket jag nu har tack vare Swiss Clinic! Det är en hemma-tandblekning som går snabbt och smidigt och ger tydligt resultat. Det är nämligen samma system som tandläkarna använder, men du behandlar det själv för en betydligt billigare peng. För mig, som ofta har ett stressigt schema, så passar det perfekt att kunna bleka hemma och på så vis spara tid och slippa åka iväg osv.

Jag såg ett vitare resultat bara efter en vecka och tyckte att behandlingen var lätt att utföra. Det du gör är att du formar bettskenan genom att doppa den i hett vatten under 5-10 sekunder och sedan biter i den för att den ska forma sig efter din tandrad, och så fyller du skenan med gelen. Innan du sätter på skenan så borstar du tänderna och sedan ska skenan sitta på i 45-60 minuter!

Jag trivs så bra i mitt leende och visar mer än gärna upp det, och känner du precis som jag för att finslipa ditt så har jag en rabattkod att dela med mig av! "MOA200" ger er 200 kr rabatt på tandblekningen, så du betalar endast 390 nu! Direktlänk till behandlingen jag har använt mig av har ni HÄR! PUSS!

Gillar

Kommentarer

linneliassen
linneliassen,
HannaLienhart
HannaLienhart,

Liknande inlägg

    Instagram