Helgen & En stor besvikelse

Playa del Cura

Inlägget innehåller adlinks.

Vad är bättre än att starta dagen eller tom helgen med champagne? Det var precis vad vi gjorde i fredags.

Frukostbuffén som jag skrev om i inlägget HÄR var dock en stor besvikelse, inte alls som jag mindes det. Fanns en del goda saker att plocka på sig men utbudet var inte direkt bra, och kändes ärligt talat rätt ofräscht allting. Så tråkigt...

Maroa Club de Mar

Det var även fullbokat på beach cluben (Maroa Beach Club) så vi fick inga solsängar. Trååååkig men ändå inte SÅ tråkigt eftersom att det kändes som om hela stället hade gått ner sig.

Det är här typ min favoritdel av stället, baren. Så trevligt inrett men dock sitter det ALDRIG något folk där? Alla sitter på andra sidan av restaurangen. Vet inte om det bara är öppet på kvällen, om man måste hyra stället eller vad det nu kan bero på.

Jag hade på mig ett ascoolt linne med öppen rygg, hade dock knutit det lite slarvigt på bilderna... Ni hittar det HÄR, och Levis shortsen HÄR, Solglasögonen är ifrån Dior.

Eftersom att det inte fanns några lediga solbäddar på beach cluben så slutade det med att vi hade solstolar på stranden istället. Dock gick vi ändå upp till Maroa (Beach Clubens namn) för att äta lunch, vilket var ytterligare en stor besvikelse. Vi tog varsin getostsallad som innehöll den minsta biten getost jag skådat (motsatsen till den i inlägget HÄR där jag fick en hel getost i salladen haha), lite fattiga salladsblad och äppelchutney(?) i botten. Det enda positiva var väl jordgubbarna. Jag beställde iallafall in en skål chips till för att trösta mig efter den dassiga salladen, haha.

Lördagen startade vi med en promenad bort till Amadoresstranden... Min Sportbh har ni HÄR och liknande Shorts HÄR, Skor HÄR.

Där vi låg och solade hela dagen! Första dagen vädret var lite halvdant tror jag? Eller alltså, det var absolut inte dåligt men det var moln på himlen för ca första gången. Haha.

Inte de snyggaste bilderna på mig men måste säga att jag verkligen älskar den här bikinin. Dock är överdelen lite för liten, har S i den men borde beställt en storlek M. Trosorna är dock underbara, man får ingen sådan där "blöjrumpa" som man lätt får i bikinitrosor ni vet? Dessa sitter som en smäck! Från Chiquelle Swimwear.

Gillar

Kommentarer

Melan
Melan,
Alltså dina bilder !
nouw.com/melan
matildardn
matildardn,
Men alltså guud vilka härliga bilder!! Verkar som en såå härlig helg!
nouw.com/matildardn
CAMILLAESI,
så fina bilder. Vad tråkigt att det inte blev som tänkt
www.camillaesi.se
linnerica
linnerica,
Åh va härliga bilder! Och som många har kommenterat så var bikinin väldigt snygg!!
nouw.com/linnerica
hannahsolina
hannahsolina,
Inte lite avundsjuk en blir 😃 😃 😃
nouw.com/hannahsolina
Erika,
Den är fin 😊
eriikasworld.blogspot.se
ISA,
måste.utomlands. Så avis på detta nu alltså 😉
www.isabyl.se
adelinaadelina
adelinaadelina,
Fina Moa! Ska också beställa den bikinin (dock i puderrosa) så det var bra att du nämnde att överdelen är liten i storlek!
nouw.com/adelinaadelina
linnbernhard
linnbernhard,
Så himla härliga bilder, wow!!
nouw.com/linnbernhard
LKA
LKA,
fina bilder!
nouw.com/lka

Instagram