Hejdå helgen!

Vardag

Har på mig min nya jacka från Madlady på bilderna! Jag tipsade via Instagram om deras kampanj där du just nu får 100 kr rabatt på en jacka. På Instagram visade jag upp denna (klick!) jackan och den jag har på bilderna ovan har ni HÄR. Koden ni behöver är "100jac".

Godkväll gänget! Kan inte fatta att vi redan har tagit oss igenom ytterligare en helg? Veckorna går så fort. Idag har jag, tro det eller ej, städat mitt rum och sorterat mina saker. Och det var faktiskt inte SÅ jobbigt som jag trodde att det skulle vara. Tog sedan en paus och avslutade helgen med ett pass Grit, nu sitter jag och ser på Genikampen. Har fått upp ögonen för att kolla på tv faktiskt, haha. Har jag nämnt här i bloggen att jag är urdålig på att kolla på tv/serie/film? Det börjar vända!

Den här söndagen försvann innan jag hann blinka, säkert på grund av att jag har haft en effektiv helgdag och faktiskt fått saker gjort på riktigt (inte allt för ofta det händer). Imorgon och jag ska fixa ett ärende på banken, träna, klippa mig, packa (TACK förresten för alla tips jag har fått på detta inlägget) och blogga. Ser faktiskt framemot morgondagen, tror helt seriöst att måndagar är en utav mina favoritdagar... Är det konstigt? Hoppas ni alla har haft en fantastik helg!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin,
Men wow vad fin du är! =)
matildaberlin.se
emiliaekberg
emiliaekberg,
Så himla fin!
nouw.com/emiliaekberg
bella,
så s n y g g ! 😊
iiek.blogg.se
sofiasaiady
sofiasaiady,
Riktigt snygga bilder! 😊
nouw.com/sofiasaiady
emmafelsing
emmafelsing,
agnesvera
agnesvera,
Freja
,
Använder du fortfarande Moroccanoil? Och är det fortfarande bra? 😊
ElinPoolsap
ElinPoolsap,
CAMILLAESI,
jacka är så fin 😊
www.camillaesi.se
Elin,
Så jävla snygg
elinlarsson.forme.se

Instagram