Hejdå Göteborg! Mot ny destination...

Vardag, Mat & Recept, Tips

Har ni smakat dessa raw bites? Jag hade den sjukaste dillen på dem för något år sedan, och tänkte att de skulle passa perfekt som tågsnacks idag då det var två st för 40 kr. Just dessa två är mina favoritsmaker av de jag testat, "coconut" och "raw cacao". Supergoda! Finns att köpa på diverse hälsobutiker och en del mataffärer.

Redan 07.30 imorse så stod jag redo för avfärd på Centralstationen i Göteborg, och klockan 08.00 så gick tåg mot Stockholm. Bästa, härliga, fina Stockholm. Behövde lite miljöombyte, bara om det så är för några få dagar. Jag ska bo hemma hos min fina @sarakylhed som ni känner till från tidigare, och stannar där tills på onsdag eftermiddag. So much fun!!! Mer om vad jag ska göra osv får ni veta väl på plats!

Jag hade tänkt blogga järnet, beta av alla mail och fixa under denna fyra timmars långa tågresa. Men så visar det sig att det inte finns internet ombord på detta tåg? Hallå, det är 2016??? Haha nej men, irriterande faktiskt eftersom jag har en hel del att göra via datorn. Men det kunde varit värre, tackar världen och tekniken för 4G iallafall!

Gillar

Kommentarer

Emilia
,
Skulle du kunna tipsa om några riktigt snygga jeans ? Vanliga jeans och gärna ett par flare/bootcut! Letar och letar men hittar inga riktigt snygga
Johanna,
Jag brukar alltid parkoppla via telefonen nu för tiden, tycker ofta det går snabbare än tågens wi-fi 😊 Hoppas det blir en fin vistelse i Stockholm! 😊
doowop.blogg.se
agnesvera
agnesvera,
Vilken kamera fotar du med? Var köpte du juicen?❤️
nouw.com/agnesvera
BLOG_of_FOODCRAFT
BLOG_of_FOODCRAFT,
ser supergott ut! Välkommen till Stockholm 😊))
Den här veckan på min clean eatingblogg kommer jag att ha ett riktigt spännande tema . . .Mat som medicin. Massor med superhälsosamma recept mm. Titta gärna in!
nouw.com/blog_of_foodcraft
Ellica
,
Hej Moa! Skulle vara väldigt tacksam om du ville tipsa om student/skolavslutningskläningar, gärna ifrån olika hemsidor. Börjar få lite smått panik!!

Instagram