Heja måndag / Proteingröt & Möte!

Mat & Recept, Vardag

Hej och godmorgon hjärtan! Bloggen ekade tom under helgen, hade fullt upp med livet tror jag. Var tvungen att koppla bort lite. Men nu är det måndag och ny vecka och jag har maaaassa roligt framför mig som även är kul för er!

Startade dagen med min nya favorit frulle bestående av GRÖT. Och inte vilken gröt som helst, utan den här förpackningen som jag fick hem ifrån UF-företaget "Care UF" innehållande ekologisk proteingröt. Supergod, toppade med jordnötssmör och jordgubbar i vanlig ordning. Vill ni beställa deras proteingröt så kan ni göra det via deras facebooksida HÄR, det är även UF-mässa i Borås denna veckan så är det någon av er som ska dit kan ni ju kolla in dem där också! Såg att dom var nominerade till årets UF-företag så det är ingen SKIT liksom.

Alltså, MINNS för fyra år sedan när jag gick i gymnasiet och hade UF. Gissa vad min grupp gjorde? En portal datorkuddar:) Ni ba vad är det ens? Sålde för typ 400 kr st:) man ba men snälla tror ni själva på att det där ska gå hem? Haha.

Nu ska jag skynda in i duschen och sedan skynda ner till stan ännu fortare, ska på möte på banken och sen har jag massa massa MASSAAAA jobb att ta tag i! Heja måndag!

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
God morgon 😊 har en stor libero tävling i min blogg 🙌 kika gärna 😘
nouw.com/bolmgren
emmel
emmel,
Ser gott ut 😀
nouw.com/emmel
misslindhe
misslindhe,
In och va med och tävla för att bli veckans blogg! 😃
nouw.com/misslindhe
mathildahogbergs
mathildahogbergs,
keyell
keyell,
Grøt<3 😃 Ser ut som en fin mandagsmorgen!
nouw.com/keyell
adelinaadelina
adelinaadelina,

Instagram