Hej Sverige Jag ÄR HÄR NUUU!

VardagInnehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller annonslänkar!

Hittade denna spellistan som hette "Feminist Friday" på Spotify och FICK FEELING!

Topp HÄR / Mjukisar HÄR

Hej gänget! Nu är jag hemma igen. Flygresan igår gick över förväntningar, jag var riktigt otaggad på att resa eftersom att jag åkte på förmiddagen = svårt att sova. Jag brukar typ alltid sova på flyg, men denna gången var jag vaken i fem timmar i sträck på planet. Och det gick JÄTTEfort?! Så det var skönt. Satt bredvid trevligaste damen som både gav mig komplimager för mitt hår och min bränna, och bjöd mig på snacks. Lyfte nästan en halvtimme senare än utsatt tid men landade ändå när vi skulle, och då stod Elin beredd utanför och plockade upp mig. Alltså tack livet för henne. Vi stannade vid Ica på vägen hem och köpte chips och glass och sen sov vi över. MYYYYS.

Nu väntar jag på att få en SMS-avi så jag kan åka ut och hämta ett paket och sen ska jag träna om någon timme! Resten av dagen/kvällen är oklar, meeen det blir nog bra. Hallå det är fredag liksom!?!!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Patriciaklang
Patriciaklang,
mathildahogbergs
mathildahogbergs,
Amanda,
kellyheather
kellyheather,
goddamn va snygg du är
nouw.com/kellyheather
Sanna
,
Hej finis! Har du gjort slut med din kille? Det verkar så ? Kram!
Stine
,
Hei! Kan jeg spørre hva du bruker på leppene? 😊
Chanapha
Chanapha,
Inte konstigt varför damen gav dig komplimanger. Du är sjukt snygg!
nouw.com/chanapha
emilia
,
Hej! Får inspiration till att köpa fina kläder när jag ser dina foton 😊 jag måste fråga och hoppas jag får ett svar.Varifrån kommer toppen som du har på dej på första sidan här på bloggen? den mörkgröna korta toppen. Den var superfin. Tack på förhand!
Aaron
,
When you get enough of that, add this one, haha! https://www.youtube.com/watch?v=8-WFNbMohTQ

Instagram