HEEEJ MITT VINTERLAND!

Vardag

Rätt segt att skriva den rubriken bara sisådär en månad försent, men men... Snö är vackert ändå, iallafall när man sitter inne, äter en god frukost och tittar ut genom fönstret på det. Sen när man väl går ut, NOT so much fun.

Jag vaknade iallafall upp till ett såhär vackert Alingsås tidigare idag, och nu några timmar senare så befinner jag mig i min lägenhet i Stockholm. Det blev en rätt stressig förmiddag i hemstaden så nu ska det bli skönt att slå mig ner i soffan och andas ut. Jag har tre(!) avsnitt av Farmen att ta ikapp så tror inte att det finns en vaken själ som är gladare än vad jag är just nu.

Imorgon är det back on track för att starta veckan produktivt! Alla bara snälla? Det är torsdag imorgon det är liksom snart helg. Men ah, jag ska inte ljuga utan jag tänkte först skylla på att det är svårt att hålla koll på dagarna såhär direkt efter att nytt år och allt inletts men insåg att mer än två veckor redan har gått på 2018:). Så jag har inget att skylla på, jag har bara haft en slapp vecka helt enkelt. Men det blir lätt så när jag är hemma i Alingsås/Göteborg, det känns som om jag är på semester och vardagen stannar till. Bloggen läggs på hyllan och jag tar all tid jag har för att hinna umgås med familjen, träffa så många vänner som möjligt och ja ni fattar. Nu är det skönt att vara tillbaka i Stockholm iallafall och få ordning på rutinerna, sådär lagom till helgen bara...

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

flaviagutowska
flaviagutowska,
tildabexell
tildabexell,
elinbergholm
elinbergholm,
moawendelhag
moawendelhag,
otroligt fint!!
nouw.com/moawendelhag
isaemelie
isaemelie,
Maliness
Maliness,

Har känt samma att det tagit tid att komma tillbaka till rutiner haha

nouw.com/maliness

Instagram