Hårprodukter - Kérastase Blond Absolu

Skönhet

​Inlägget innehåller reklamlänkar.

Linne HÄR / Shorts HÄR

Jag älskar pyjamasar. Helst söta sådana i och gärna i silkesmaterial, vilket denna är i! Just nu på 20% också.

Senast jag var hos frisören, för ungefär 2 månader sedan, så slingade jag ju håret (första gången jag gjorde det). Jag är naturligt blond i mig själv men blir såklart mörkare under vinterhalvåret och denna hösten så kände jag för att ljusa upp det lite även dom mörkare månaderna. Slingade det på Styleport som jag skrivit om innan och blev väldigt nöjd! Men för att hålla den kalla, ljusa färgen och inte få gula toner i håret så har jag införskaffat ny hårvård från Kérastase. Deras nya serie ”Blond absolu” är just för det, att ta bort gula toner i blont hår. Passar mig perfekt och alla produkter (länk) är på 20% rabatt just nu på Lyko.
På dessa bilder är mitt hår nyduschat med schampoot och deras silverinpackning, använder även deras värmeskydd innan jag fönar/stylear håret och tycker att det får mina lockar att hålla så mycket bättre. Det ger håret väldigt mycket stadga. Tycker också att håret får en mattare finish efter att man slingan/färgat det och dessa hårvårdsprodukter ska hjälpa till att ge mer glans till håret. Och det hatar man ju INTE!

På bilderna så har jag använt produkterna endast i två tvättar, och tycker att jag såg skillnad redan efter en tvätt på att håret fick en kallare ton. Så nice!

Schampo HÄR - Använder detta som "vanligt" schampo, ger VÄLDIGT mycket glans och återfuktar håret vilket gör det sååå så mjukt.

Silverinpackning HÄR - Denna inpackningen kombinerar jag med det vanliga schampot. Otroligt pigmenterat och gör verkligen sitt jobb! Håret får både en jämnare och kallare tomt samt gör det silkeslent. Doften är underbar också, doftar FRISÖR!

Silverschampo HÄR - Detta har jag i kanske var tredje tvätt, just för att det är så starkt. Torkar inte ut håret som jag upplever att många andra silverschampon kan göra, plus ger endast en kall ton och slår inte över i lila.

Inpackning/balsam HÄR - Använder denna som balsam de gånger jag tvättar håret med silverschampoot. Den gör jobbet, mjukgör håret, tar bort frissigheter och är väldigt liten och smidigt att ta med. Har tex med den nu på resan!

Serum HÄR - Favoriten! Jag älskar leave in produkter och förutom att detta serum gör ditt hår glänsande så är det och värmeskydd i som skyddar håret i upp till 230(!!!) grader. Så bra! Jag brukar ta det i hela håret när håret är fuktigt och efter jag fönat det så tar jag extra i topparna för mer glans. Love it!


Gillar

Kommentarer

matildardn
matildardn,
Alltså ditt hår är så galet fint!! Måste nog testa det silverschampot, verkar hur bra som helst <3
nouw.com/matildardn
mieevnice
mieevnice,
Ditt hår är så fantastiskt fint!! Måste kolla in deras produkter <3
nouw.com/mieevnice
charlottahagg
charlottahagg,
Ditt hår är helt fantastiskt!!
nouw.com/charlottahagg
adelinaadelina
adelinaadelina,
Ditt hår är SÅ himla fint!!
nouw.com/adelinaadelina
FridaochTove
FridaochTove,
Du är ju så himla fin! Tack för alla tips på produkter!
nouw.com/fridaochtove
amandalarssons
amandalarssons,
Kérastase hårprodukter är verkligen BÄST!
nouw.com/amandalarssons
Amanda
,
Såå fint!! Hur länge låter du silverschampot verka? 😍
Amanda
,
Såå fint!! Hur länge låter du silverschampot verka? 😍

Instagram