Håkan på Ullevi 2016!<3

Wanties

Jag och Elin tog tåget till Göteborg tillsammans och var inne vid fyra-tiden. Vi gick förbi Alice jobb där vi snackade lite med henne innan vi delade en flaska vin tillsammans i Slottsparken. Efter det så begav vi oss mot Göteborgs, enligt mig, härligaste uteservering: Bar himmel. Möttes av en hel del välbekanta ansikten och lagom till att vi flyttade ner oss från trappan till ett bord så anslöt sig Fanny, Victoria, William, Freddan, Jakob, Hanna och slutligen även @alicestenlof och Philip. Drömhäng i drömväder på drömplats med andra ord. Jag njöt verkligen av hur trevligt vi hade det tillsammans i eftermiddagssolen. Vi gick i samlad trupp mot Ullevi någon gång vid halv åtta, tror jag...? På vägen dit så körde vi ramsor och sjöng snuttar på Håkan-låtar, stämningen var på topp!

Alltså åååh, förstår ni hur härligt det här var? Och när Håkan äntligen började spela, vilken känsla hela Ullevi fylldes utav!

De två på första bilder var några sköna personer vi stötte på inne i publikhavet, och killen på bild nummer två sa att jag fick hans Håkan-tröja om han fick vara med på min blogg! Så voila! Tack för en bra deal, tröjan ser ni på tredje bilden!

Hur fina vänner?!<3

Håkan gästades utav inga mindre än både Miriam Bryant, Thåström och Seinabo Sey. Och alla fyra var helt magiska. Jag njöt av varenda låt, lugn som svängig. Det var lika mycket känsla i varenda en, och jag älskade hela konserten! Det här var fjärde gången jag såg Håkan, och aldrig blir man besviken. Jag skrev på Twitter att jag nästan är avundsjuk på folk som ännu inte gillar Håkans musik, för att de har så himla mycket vackert att upptäcka. Men å andra sidan, Håkan gör en aldrig besviken. Håkan överraskar alltid, jag kommer aldrig tröttna på Håkan och hans musik har faktiskt varit väldigt viktig för mig genom åren. Så tack Håkan! Tack för ännu en fantastik kväll på Ullevi, tack för allt! Igår var jag lycklig ända in i själen.

Gillar

Kommentarer

agnesvera
agnesvera,
Åhh så kul
nouw.com/agnesvera
Amanda
,
Var har du köpt ditt halsband/choker? jättesnyggt!!

Instagram