GRÖN BOOST Tips

Vardag, TipsInnehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller en reklamlänk.

Godmorgon mina vänner! Klockan är 11.30 och jag ligger fortfarande i sängen. Fastän jag varit uppe sedan 07.30, har både ätit frukost, fått jobb gjort och nu dricker jag smoothie här. En suuupergrön juice och en kopp med varmt citronvatten och ingefära, i hopp om att bli frisk och kry till på söndag.

Eftersom att jag reser bort på söndag så försöker jag tömma kylskåpet på det mesta innan jag åker så att vi slipper slänga mat som blir dålig. Hade därför i lite gott och blandat i dagens juice/smoothie som kommer hääär: grönkål, babyspenat, broccoli, fryst mango, kokosvatten och grön boost. Höftade bara lite med mängden av alla ingredienser, tog en näve här och där liksom och sköljde över med rätt mycket kokosvatten (funkar såklart lika bra att köra med vanligt vatten också) så det inte skulle bli för smoothie-aktig (ville ändå kunna dricka den som en juice). Ett tips för smoothies/juicer är verkligen att ha i mango, jag tycker typ att ALLT blir gott då haha.

Grön Boost HÄR

Den här lilla burken är en burk fylld med magi. Med andra ord, den är full med vitaminer och mineraler och massa nyttigheter! Det ska både hjälpa dig hålla dig frisk (immunförsvaret) och energifylld och samtidigt bättra dina sovrutiner. En hälsosammare vardag helt enkelt. Man får en liten skopa till burken så jag körde ner två stycken sådana i mixern och blandade i med allt annat grönt. Blev faktiskt riktigt GOTT! Men det måste man nog vara en "grön smoothie"-gillare för att tycka haha och det är verkligen jag. Jag ÄLSKAR smaken av GRÖNT. Pulvret funkar också bra att bara blanda i i ett glas vatten om man inte är ett lika stort fan av smoothies, så länge du får i dig samma dos liksom. Väldigt prisvärd är den här burken också, så kan verkligen rekommendera den! Vill ni läsa mer om vad exakt den innehåller och vad det är bra för så kan ni göra det HÄR.

Gillar

Kommentarer

ameliae
ameliae,
Ser såå gott ut!
nouw.com/ameliae
mariasagvik
mariasagvik,
Så fint tips! Ser veldig godt ut 😊
nouw.com/mariasagvik
janielindahl
janielindahl,
Men så fräscht 🥦💕 Hoppas du kryar på dig fina Moa! Kram 💓
nouw.com/janielindahl
Matilda Berlin,
Men åh! Ser verkligen så himla fräscht ut!!! =)
matildaberlin.se
bakom_missbruket
bakom_missbruket,
Krya på dig 😀
nouw.com/bakom_missbruket
artibus
artibus,
amandalarssons
amandalarssons,
Perfekt nu när man blivit dunderförkyld!!
nouw.com/amandalarssons
adelinaadelina
adelinaadelina,

Instagram