GRÅ TISDAG OCH RÖD OVERSIZE

Jag och Elin tänkte fota idag men det är verkligen det gråaste av det gråa ute. Blåser och regnar gör det också... Så vi struntar i det. Hon ska komma hit lite senare så får vi se vad vi hittar på! Nu ska jag försöka ta tag i en del saker som jag skjutit upp alldeles för länge. Hoppas ni får en fin tisdag trots grått väder, jag vet inte varför riktigt men jag gillar faktiskt tisdagar.

​Edit: jag har glömt tacka er här i bloggen!!! Igår var det ju exakt en vecka sedan jag startade upp bloggen och efter fyra dagars statistik så låg jag etta på topplistan. Är faktiskt väldigt imponerad utav mig själv och ​TACK ​till alla ni som klickar er in på min blogg och läser den!

Gillar

Kommentarer

Pdersten
Pdersten,
Vad fina bilder 😍
nouw.com/pdersten
Loviisakarlsson
Loviisakarlsson,
Härliga bilder och riktigt snygg tröja! 😍
nouw.com/loviisakarlsson
ninnik
ninnik,
så extremt snygg!
nouw.com/ninnik
JennyGunnarsson
JennyGunnarsson,
Härliga bilder, hoppas du får en underdag dag!
nouw.com/jennygunnarsson
Amanda
,
Hej fina Moa! Kan inte du skriva ett inlägg om när du och Elin backpackade i asien?? Vart ni var, vad ni gjorde och hur mycket pengar ni hade med er? Vilka länder var ni i? Tacksam för svar! Ska själv ut i september med en kompis!
Mollie
,
Har fööjt dig på twitter ett tag och tycker du har en grym blogg. Lite roligt att du efter 1 vecka ligger 1a på topplistan före bland annat ellinor löfgren (pdotter) som har sån hybris och hypar över hur stor blogg hon har, att hon kan leva på den osv. Och så kommer du efter 7 dagar och har en större blogg än hon och många andra haha! Fortsätt blogga länge till, du är en av få nouw bloggare som har ordentlig kvalité på inläggen med systemkamera bilder och inte bara mobilbilder med filter. Och gör gärna videos (videoinlägg och vloggar), det är så roligt att kolla på.
ullis§
,
Hej!!
Jag har två frågor.
1. Har du opererat läpparna eller har du sånna där naturligt fina läppar?
2. Du nämnde i något inlägg för ett tag sen att du nästan bara umgicks med yngre. Hur kommer det sig? Kan du inte berätta lite mer om dina relationer till dina vänner/familj/pojkvän!

Förresten kul att du äntligen börjat blogga. Fortsätt så!!
Kram
Jennifer
,
så fina bilder!
amathildas
amathildas,
vad mysig tröjan seer ut att vara 😊
nouw.com/amathildas

Instagram