Gott & Blandat

Vardag

Någon utav er som ska på KENT i Stockholm nästa lördag? Deras sista konsert någonsin, ryser bara jag tänker på det. Hade varit kul att träffa några av er där! Jag har dock sittplats för det var det enda vi fick tag på, men det kommer förmodligen att vara lika fantastiskt för det.

Sidenmorgonrock från Lindex & Pyjamasset från Kappahl.

Hej fina, fina ni. Idag är det torsdag, grått ute i vanlig ordning och nästintill storm i luften? Dagens sysslor har varit ganska tråkiga, inget värt att nämna faktiskt. Har gått runt i cirklar och väntat på att flera paket som jag har beställt ska levereras, men inget har kommit... Buhu. Ska snart göra iordning lunch och sedan sätta mig och redigera bilder. Ska ta tag i frågestunden också, ber verkligen om ursäkt att svaren dröjer så men har varit så himla mycket det senaste. Så det har tyvärr inte kunnat vara min prio ett, men det kommer! Senare ikväll ska jag träna och jag är jättetaggad. Gu det är verkligen så himla härligt att kämpa, lida och svettas på gymmet? Förmodligen bland det bästa inom terapiväg, iallafall för mig.

Imorse så fick jag min älskade acai bowl<3 Och den smakade precis lika magiskt som alltid. Förstår inte hur det kan vara så gott? Har typ aldrig ätit det förrän någon månad tillbaks, och nu är det ca det enda jag tänker på i matväg. Näääe inte riktigt haha, men jag är besatt vill jag lova...

Hur fin? Kan ju erkänna att det blev påfyllning med både müsli, bär och jordnötssmör innan den var uppäten dock.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

sottochsalt
sottochsalt,
ISA,
har hört att KENT var grymt bra på andra platser i landet så det lär bli en fin konsert tror jag 😊)
www.isabyl.se
elvirarehn
elvirarehn,
CarolineDrougge
CarolineDrougge,
Åhh gott!! 😍
nouw.com/carolinedrougge
linneahard
linneahard,
Vad fin du är!
nouw.com/linneahard
sofiasoderman
sofiasoderman,
JAG SKA DIT MOA
nouw.com/sofiasoderman
agnesvera
agnesvera,
sofianilsson
sofianilsson,
Jättefina bilder och frukosten ser så god ut!!
nouw.com/sofianilsson
Karro
,
recept!!
NatalieMaria
NatalieMaria,
Vilken härlig kimono, blev kär i den! In och läs mitt mest lästa inlägg! http://nouw.com/nataliemaria/jag-skulle-kunna-gora-vad-som-helst-for-26976780 som handlar om min historia/bakgrund! Började blogga för inte så länge sedan men vill verkligen göra så gott jag kan på den!
nouw.com/nataliemaria

Instagram