Godmorgon klockan halv två

Vardag

Från Bloppisen igår som höll till inne på skönhetssalongen Qui. Det var förmodligen en utav de absolut vackraste lokaler jag någonsin skådat... Högt i tak, stora kristallkronor och fina detaljer. Så himla vackert! Det bjöds på både champagne till de som hade åldern inne, och lite choklad och vindruvor. Så det var inte bara shopping, utan mingel också. Jättetrevligt!

Och från en frukost som jag åt tillsammans med Sara i Stockholm. På Kaffeverket, supermysigt ställe. Jag åt yoghurt med granola, en avokadomacka och en ingefärajuice med kaffe medan Sara tog gröt, ägg och te.

Nu är klockan halv två men jag kommer ändå att börja det här inlägget med GODMORGON! Eftersom att jag vaknade för en timme sedan... Alltså, jag skäms. Hatar att sova bort hela dagen sådär och minns inte senaste gången jag gjorde det. Blev så chockad när mamma väckte mig och sa vad klockan var. Måste vara på grund av utmattning för allting jag har varit iväg på och stått i de senaste veckorna, och att jag fortfarande är sjuk... Imorgon så ska jag till doktorn igen, hoppas verkligen att jag mår bättre snart. Orkar inte få runt och vara hängig, hosta och snora mer. Vill vara pigg, träna och få saker gjort i ett bra tempo istället. Urrkkk.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

louisewieweg
louisewieweg,
Just nu har du chans att vinna ett super snyggt armband från deewatch.se. Gå in på min blogg för att få följande instruktioner! 😊
nouw.com/louisewieweg
mahakloub
mahakloub,
Åh va gott!
nouw.com/mahakloub
sjogrenanna
sjogrenanna,
Så fina bilder! Hoppas dem hittar vad som är fel. Krya på dig❤️
nouw.com/sjogrenanna
agnesvera
agnesvera,
Dina bilder är sååå fina
nouw.com/agnesvera
paulawallin
paulawallin,
Åh vilka härliga bilder!!
nouw.com/paulawallin
Erika,
Paulina
,
Förlåååt, skitjobbig men jag måste bara kommentera en grej som stör mig pga språkpolis men tänker att jag gör dig en tjänst också trots besserwisser. Ni (ej bara du) MÅSTE sluta säga att det bjuds på champagne när ni dricker cava eller prosecco. Vet ni ej vilket utav dom ni dricker kan man säga bubbel. Sorry men detta är återkommande och reagerar varje ggn.

Liknande inlägg

    Instagram