Godaste Pizzan i Palma? - KOA

Palma Sommaren 2017

Härom dagen så åt vi på restaurangen "KOA" (snyggt namn om man byter ut K mot M hehehe) som ligger inne i Palma. Jag har ätit där en gång innan, förra sommaren, och har redan bokat in ett nytt besök nästa vecka. Det är alltså en riiiiktigt bra restaurang som jag gärna besöker om och om igen.

Denna gången så beställde nästan alla i sällskapet (inklusive jag) pizza och alltså WOOOOW vad gott det var, ni ser ju bilden... Så j*vla god pizza att klockorna stannar nästan! Förra gången jag besökte restaurangen så åt jag dock hamburgare och om jag inte minns fel så var den väldigt god den med, så är övertygad om att fler saker på deras meny smakar ljuuuuvligt.

Det enda lite jobbiga med den här restaurangen är att det är rätt hög ljudnivå och lite "stressad" stämning, om ni förstår vad jag menar? Jag njuter som allra mest av en maträtt när jag kan äta den i lugn och ro samtidigt som man kan hålla igång ett intressant samtalsämne runt bordet utan att behöva skrika "VA?!" efter varannan mening. Haha, ni fattar. Men det beror så helt vad man är ute efter och vilket mode man är i! Den här gången så satt vi åt och på den nedre våningen, som jag minns det så var det aningen lugnare högst upp som vi satt på när jag åt här gången innan... Men jag kan hur som helst rekommendera den här restaurangen!

Gillar

Kommentarer

Instagram