Gina Tricot - #ClaimYourPartyRights

Outfit, Personligt

Inlägget är i samarbete med Gina Tricot och innehåller adlinks.

#ClaimYourPartyRights

Siden/spetslinne HÄR - Plisserad kjol med slits HÄR

Knappt två månader har gått sedan sommarfesterna tog slut och det har redan börjat bulta i min kropp av längtan inför nästa år. Outfiten ovan är en typisk sommarfest outfit för mig, nu när det blivit lite kyligare i Sverige så kan man dra på sig en kavaj över och om inte det håller värmen inne på klubben nog så är det bara att byta ut kjolen mot ett par byxor.

Jag har som allra roligast på klubben när jag släpper allting runt omkring, struntar i om någon tycker att jag dansar fult eller sjunger med för högt i låtarna. Är det någonting jag lärt mig under mina fyra år som myndig så är det att bara gå ut för att DU vill det, inte för att någon annan tjatar eller med förhoppning att stöta in i en viss person ute. Gå ut om du känner för det och inte för någon annans skull. Fest ska BARA vara roligt och du bestämmer själv när du känner för det!

Här nedan har ni världens härligaste kampanjfilm för Gina Tricot. Läs mer om kampanjen HÄR och ladda upp era egna festbilder med hashtagen #claimyourpartyrights för att visa/berätta när ni har som roligast. Hela Gina Tricots partykollektion finner ni HÄR och jag lovar er, det finns sååå mycket fint!

Gillar

Kommentarer

Rakeleb
Rakeleb,
emeliekumlin
emeliekumlin,
Älskar linnet! Kram.
nouw.com/emeliekumlin
solmanda
solmanda,
matildardn
matildardn,
Men guuud vad fin!!
nouw.com/matildardn
Johannii
Johannii,
agnesvera
agnesvera,
alvaholmskold
alvaholmskold,
Erika,
Den videon är så härlig!
eriikasworld.blogspot.se

Instagram