Gellért Baths Budapest

Budapest 2016

Har fortfarande en hel del material som jag inte delat med mig av ännu från Budapest. En dag så besökte vi till exempel det välkända spa och badhuset "Gellért Baths". Nämnde ju innan att Budapest är kända för deras gigantiska badhus och har några utav Europas finaste spa, Gellért är ett utav dem.

Jag hade på mig en ny baddräkt som ni hittar HÄR, älskar den! Dras mer och mer åt baddräkter istället för bikinis och dom har fått in sjukt många fina på den här hemsidan, I want them all! Älskar att baddräkter som alltid känts så himla klassiska har kommit i flera coolare modeller, som den på bilderna ovan. Örhängena, som många frågat om, hittar ni HÄR och armband HÄR (på rea just nu!) -länkarna är adlinks.

Det var häftigt att uppleva, men inte riktigt så imponerande som jag hade föreställt mig. Det finns många fina byggnader i Budapest, alla otroligt vackra. Men inuti så är allting så himla gammalt, känns som om dom kunde ha renoverat iaf vissa ytor (omklädningsrummen tex, ryser av bara tanken). Men å andra sidan så är det väl lite det som är charmen och det coola med byggnaderna, att de ser precis likadana ut som de gjorde för flera år sedan.

Höjdpunkten av vistelsen var när jag och Elin unnade oss varsin en timmes lång massage, 10/10 poäng! Kostade väl ungefär hälften av det gör här hemma i Sverige och var MINST lika skönt. Tycker verkligen att ni ska boka in något sådant om ni besöker Budapest. Vi behövde inte en heldag på Gellért, utan det räckte med bara någon timmes bad för vår del. Men man får vara där hur många timmar man vill! Tror det öppnade runt 10.00 och stängde 20.00 om jag inte minns fel, men skiljer sig säkert åt från dag till dag också.

Gillar

Kommentarer

agnesvera
agnesvera,
Åhh ser härligt ut
nouw.com/agnesvera

Instagram