Gårdagens Lunch + Outfit

Vardag

ANNONS: Inlägget innehåller reklamlänkar.

Skrev på min snapchat att "hur kan en sallad vara såhär fin? Och god" och jag undrar verkligen haha. Från favoritstället JOS på lilla kyrkogatan 3 här i Göteborg. Finns sååå mycket goda grejer där. Var först sugen på en acai bowl igår men sen bestämde jag mig för en sallad ändå.

Grönkålssallad, oumph, fetaostkräm, granatäpple och fetaost toppat med balsamico. Ni förståååår inte hur gott det var. Älskar att man får så stora portioner med!

Bad mamma knäppa några snabba outfitbilder och jag hade på mig: Kappa från Joseph , Stickad tröja Sanne Alexandra, Jeans NA-KD, Boots Toga Pulla och Väska Givenchy.

Ni vet min dag som började så bra igår? En bubblande fredag liksom. Den fortsatte med att jag inte hittade min bilnyckel så fick cykla till gymmet i kortbyxor och sen stressa sönder mitt liv efter passet för att hinna med tåget. Men, jag hann. Och sen hade jag en asrolig kväll, så det var lugnt. Nu ska jag ta på mig träningskläder och gå en promenad i det FANTASTISKA vädret tillsammans med Elin. Sen blire galej!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Andreatherese
Andreatherese,
Vilken fantastisk sallad! 😃
nouw.com/andreatherese
MoniqueRehmus
MoniqueRehmus,
I like your jeans 😊
nouw.com/moniquerehmus
Hanna
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg

Instagram