Gårdagens Lunch + Outfit

Vardag

ANNONS: Inlägget innehåller reklamlänkar.

Skrev på min snapchat att "hur kan en sallad vara såhär fin? Och god" och jag undrar verkligen haha. Från favoritstället JOS på lilla kyrkogatan 3 här i Göteborg. Finns sååå mycket goda grejer där. Var först sugen på en acai bowl igår men sen bestämde jag mig för en sallad ändå.

Grönkålssallad, oumph, fetaostkräm, granatäpple och fetaost toppat med balsamico. Ni förståååår inte hur gott det var. Älskar att man får så stora portioner med!

Bad mamma knäppa några snabba outfitbilder och jag hade på mig: Kappa från Joseph , Stickad tröja Sanne Alexandra, Jeans NA-KD, Boots Toga Pulla och Väska Givenchy.

Ni vet min dag som började så bra igår? En bubblande fredag liksom. Den fortsatte med att jag inte hittade min bilnyckel så fick cykla till gymmet i kortbyxor och sen stressa sönder mitt liv efter passet för att hinna med tåget. Men, jag hann. Och sen hade jag en asrolig kväll, så det var lugnt. Nu ska jag ta på mig träningskläder och gå en promenad i det FANTASTISKA vädret tillsammans med Elin. Sen blire galej!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

Chanapha
Chanapha,
Salladen ser sjukt god ut!
nouw.com/chanapha
ISA,
din blogg har blivit så himla härlig och inspirerande tycker jag! så kul <3
www.isabyl.se
m
,
Du har så himla fin kropp som är både fin men även ser hälsosam ut!! Drömkroppen verkligen! Så det här kanske låter hybris aktivt men jag har typ likadan kropp som du hehe. Samma ben, mage, armar osv dock 0 boobs hehe. Men problemet är; för att se ut så (dvs trivas med min kropp & tycka att den är fin) så kan jag i princip inte äta något gott i livet. Ingen färdigmat, godis, kakor, alkohol (dock skulle jag inte dricka alkohol ändå men you get it). Det enda med socker jag äter är liksom 1 liten coca cola burk i veckan. Om jag inte hade ätit som jag gör nu utan istället ätit allt det där så hade jag gått upp i vikt direkt. Vilket jag inte vill göra. Men vill samtidigt kunna njuta av livet mer än vad jag gör nu.

Vad jag förstår så äter du en del onyttigt. Dock nyttigt också men du kallar ju dig själv livsnjutare, är ute och festar osv. Hur gör du? Har du bara tur med gener eller tränar du även mycket? Och har du några allmänna råd till en, lite just nu, vilsen tjej. Har alltid vart den där som har kunnat äta hur mycket och onyttigt som helst (dvs väldigt hög ämnesomsättning) fram till nyligen då jag antagligen växt upp och min ämnesomsättning blivit långsammare eller "normal" så har aldrig behövt tänka på dessa saker innan. Vad ska gå före liksom? Att man är nöjd med sin kropp och tycker att man är snygg - men samtidigt inte kan njuta max av livet och äta god mat/godis så ofta som man skulle velat. Eller att man inte alls trivs i sin kropp/är halvnöjd med sin kropp - men njuter av livets goda. Förstår du vad jag menar haha?

(Kommentaren blev för lång. Fortsättning kommer)
m
,
FORTSÄTTNING
(Och ja, jag tränar även nu i dagsläget och ska börja träna lite mer bara för att det är bra för mig på alla plan för min mage, med sömn, humör osv. Skulle såklart kunna springa 1 mil varannan dag och kunna unna mig precis vad jag ville som vissa gör men det är ingen option för mig. Vägrar att springa flera mil i veckan!!)

Behöver verkligen mer av din livsnjutar attityd för tror att mitt liv skulle bli så mycket härligare då. Men samtidigt, med tanke på den sjuka värld vi lever i där den smala kroppen är idealet, så hade en viktuppgång för mig (tyvärr) inneburit att jag inte trivdes i min kropp och med det jag ser i spegeln och det tycker jag inte heller är ett härligt liv.

Flummig kommentar från mig haha. Men för att summera: Din kropp är goals. Din attityd till livet, hälsa och kropp är goals. Samt det hade vart goals om du skrev ett generellt inlägg om tankar kring hälsa, träning, kost, kroppsuppfattning osv?
Hanna
,
Din vackra vän Anastasia hade ens sån fin sammets topp på sig på din snap, vart kom den ifrån??
AlvaPoletti
AlvaPoletti,
Såå fina bilder!!
nouw.com/alvapoletti
johannashouse
johannashouse,
Vilken otroligt fin tröja! underbart stickad! 😊
nouw.com/johannashouse
adelinaadelina
adelinaadelina,
Andreatherese
Andreatherese,
Vilken fantastisk sallad! 😃
nouw.com/andreatherese
MoniqueRehmus
MoniqueRehmus,
I like your jeans 😊
nouw.com/moniquerehmus

Instagram