Gårdagens frukost & pressvisning

Vardag

Inlägget innehåller en annonslänk!

Frukosten som jag, Molly och Alina tryckte efter våran hurtiga promenad igår!

Och bilder ifrån River Islands visning som hölls på Sturebadet igår, för deras badkollektion. Så härliga, fina grejer! Och dom bjöd på en väldigt rolig show, ni som följer mig på snapchat (heter "mattssonmoa" där) såg ju en liten del! Fotograf är Frida Möller!

ÄLSKADE dessa tofflorna, ni hittar dem HÄR!

Nu sitter jag och Mollsan och jobbar ikapp på Strandvägen 1. Ska sitta här ett tag innan vi springer iväg på annat. Men tänkte att jag kunde uppdatera er med lite bilder från gårdagen. Hela dagen avslutade vi sedan med varsin massage på en timme och följde upp med hemgjorda hamburgare, sötpotatis och tryffelbea i Mollys soffa. Förstår ni vilken fantastisk tisdag det var? För jag förstår KNAPPT...
Och juste, har ni sett #nouw30daychallenge som dragit igång här på Nouw? Det går ut på att Nouw vill hjälpa dig att utvecklas inom ditt bloggande och därmed utmanar dig att blogga varje dag i 30 dagar. Tävlingen drar igång 1/2 och du kan vinna en weekend till London för två samt marknadsföring här på Nouw. Hur nice? Ni kan läsa mer HÄR om hur ni deltar!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

polluxvega
polluxvega,
Gud vad rolig location. Super najs
nouw.com/polluxvega
matildaallerhed
matildaallerhed,
Den frukosten! 😍
nouw.com/matildaallerhed

Instagram