Fylld av glädje & tårar på samma gång

Vardag

Wiiie vilken dag jag har haft, höll på att bubbla över av glädje tidigare idag! Att få kliva in i och beskåda mitt framtida hem som jag flyttar in i om tre månader(!) var precis lika pirrigt och förväntansfullt som jag hade föreställt mig. Trots att mycket inte var helt klart så var det såååå, så kul att få se. Jag LÄNGTAR verkligen till att få flytta till Stockholm, staden som har mitt hjärta. Och i september så smäller det!

Bilder från morsdagmiddagen jag och Elin åt tillsammans med våra mammor på Amvrosia i söndags.

Kvinnorna i mitt liv! Min mamma och min bästa vän. Älskar er ända in i hjärteroten, så att det värker något oliiiidligt. Hur ska jag klara mig med er såpass långt bort? Äeh börjar på riktigt gråta nu när jag tänker på det... Jag är verkligen en sann kräfta (stjärntecken alltså hehe): familjekär, känslig och mån om att bevara relationer.

Jag har hur som helst haft en väldigt trevlig dag med min kära mor, som avslutades med ett restaurangbesök på ett ställe över gatan från hotellet (inte det på bilderna som sagt). Nu ligger hon och småsnarkar i sängen bredvid mig och själv sitter jag och snyftar i mörkret. Ska snart släcka ner och försöka sova jag med, trots att jag är räääätt så säker på att det inte lär gå förrän om några timmar. Önskar verkligen att jag var en sån person som kunde somna i tid.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Låter som att du har haft en toppendag! Vad spännande att du ska flytta till Stockholm! Jag ska flytta tillbaka om 1,5 år och längtar reda. Det är världens bästa stad 😊 // Petra Elisabeth
nouw.com/petraelisabeth
PetraElisabeth
PetraElisabeth,
Nu ligger en tävling ute för att bli veckans blogg. Hoppas att du vill vara med! 😊 // Petra Elisabeth
nouw.com/petraelisabeth
Isabelle Hanssom
,
Mysigt! Kan inte du lägga upp lite bilder på din lägenhet? 😊
Hanna
,
Omg kräftor for life!!! Nog för att man är lite känslig men äger gör vi ju...!

Liknande inlägg

    Instagram