Frukost på Strandvägen 1

Vardag, Mat & Recept

Idag drömmer jag mig tillbaks till denna brakfrukost som jag och Molly åt för snart en vecka sedan (shit vad snabbt tiden går!) på Strandvägen 1. Vi beställde båda varsin fralla, yoghurt med granola och bär, pannkakor, juice och kaffe. Servitören blev allt bra paff när han såg att vi tryck i oss allting och inte lämnat en smula kvar. Älskar när jag hittar vänner med samma sinne för mat som jag haha. Det gör varje frukost, lunch, fika och middag ytterligare lite trevligare.

Det blev en dyr frukost men det var det värt, sååå himla gott och jättetrevligt ställe. Känner att man får unna sig lite sånt då och då. Skulle dessutom kunna sitta där en hel dag och bara kolla på folk som går förbi på gatan utanför. Vi hade nämligen fönsterplats och satt kvar ända tills servitören fick flytta på oss för att lunchen skulle börja serveras. Idag nöjer jag mig med frukost i min soffa hemma istället, med utsikt över Gerdsken. Inte fy skam det heller!

Gillar

Kommentarer

Pdersten
Pdersten,
Vad mysigt 😃
nouw.com/pdersten
EmmaaFrida
EmmaaFrida,
Fy vad gott de såg ut smaskens 😉
nouw.com/emmaafrida
idamartine
idamartine,
Nam, det så veldig godt ut!
nouw.com/idamartine
Rakeleb
Rakeleb,
agnesvera
agnesvera,
Elin,
Så himla mysigt. Du tar så fina bilder.
elinlarsson.forme.se
Helene
,
Vad gott! Önskar att jag också hade vänner som hade ett tillräckligt stort intresse för mat för att ta sig iväg och äta frukost ute tillsammans 😊 Kanske jag helt enkelt får gå själv någon dag. Är det många som sitter själva på den restaurangen och äter frukost och exempelvis jobbar med laptops?
moamattsson
moamattsson ,
Sååå gott var det! Ja det var en del faktiskt, jag och Molly plockade upp våra laptops och satt och jobbade vi med efter frukosten
nouw.com/moamattsson

Instagram