Frukost på Greasy Spoon Stockholm

Vardag

Promenaden imorse blev inställd men vi var uppe och hoppade tidigt ändå så vi bestämde träff på Greasy spoon klockan 08.00. Prick när dörrarna öppnades med andra ord! Vi alla beställde in samma sak: varsin avokadomacka, gröt med topping, färskpressad juice, svart kaffe och så en portion pannkakor med blåbär och mascarpone glass att dela på. SÅÅÅÅ GOTT!

Ärligt talat hur kan man vara så här j*vla fina? Molly och Lovisa, två änglar. Vi hade verkligen världens trevligaste start på fredagen, satt här i ca två och en halv timme och tog igen förlorad tid.

Det var första gången någon av oss testade Greasy Spoon men kan helt klart säga att det är ett utav de bästa frukostställena jag provat på här i Stockholm! Trevlig miljö, jättrebra meny, STORA portioner och helt okej pris om man jämför men andra inneställen. Och allting var jättegott ofc, men min favorit var nog gröten får jag säga! Vi åt på stället som ligger på Hagagatan, vet inte om dom har fler lokaler här i Stockholm men det har dom sääääkert! Nu ska jag och Mollsan alldeles strax svira om till träningskläder och möta upp Lovisa igen, så blir det en förmiddagspromenad istället för morgonpromenad i det fina vädret!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

mariaalin
mariaalin,
Ser så härligt ut!
nouw.com/mariaalin
ISA,
men sluuuta vad gott! gröten <3 det är kl 8 man ska vara där för att slippa köer med andra ord 😉
www.isabyl.se
Johannagrahn
Johannagrahn,
Ååh vad gott!! 😍😍
nouw.com/johannagrahn

Instagram