Fredagsfrukost Deluxe

Mat & Recept, Vardag

JOS - Lilla Kyrkogatan 3, Göteborg

Nä, rubriken på inlägget ljuger faktiskt. Bilderna är ifrån igår, torsdag, när jag och Anastasia lyxade till det med frukost i världsklass på favoritstället JOS.

Anastasia tog ett "frukostpaket"...

Och jag tog en magisk acailbowl (har verkligen fått upp ögonen för det NU? Två år efter alla andra) och en ännu mer magisk avokadomacka, ja ni ser ju bilderna. Tänk liksom en vanlig avokadomacka och hur gott man tycker det är, den här är deluxe deluxe!

Vi satt där i någon timma och bara hade det supermysigt innan vi tog en sväng på stan. Trots att jag var sjuuuukt besviken på Kenzo x HM samarbetet så fick jag faktiskt med mig en grej därifrån, kanske visar sen! Har ju nästan blivit tradition att iallafall köpa någonting ifrån varje samarbete haha. Men vi var liksom inne i butiken vid 12.00, och flera exemplar utav måååånga olika plagg fanns kvar... Tror det finns en hel del kvar på hemsidan än också ifall i vill gå in och kika! Tidigare år så har ju allting sålt slut direkt...

Gillar

Kommentarer

Erika,
agnesvera
agnesvera,
Saraglavin
Saraglavin,
Så himla underbart är det där! Funderar på att flytta alla jobbmöten dit istället för där vi har dem nu, bara för att få världens bästa frulle varje gång!
nouw.com/saraglavin
Alexandra_Wiberg
mycarlsson
mycarlsson,
Mumsigt! Trevlig helg 😊
nouw.com/mycarlsson

Instagram